Vidar Solberg. Foto: CCL Norway

Vidar Solberg ansatt som salgssjef i CCL Norway

CCL Norway har ansatt Vidar Solberg i stillingen som salgssjef for Norge. Han startet i stillingen 1. januar 2021.

Solberg har bred erfaring fra byggenæringen og kommer fra stillingen som salgs- og markedsdirektør i Spenncon AS. Før det har han blant annet vært salgssjef i Mapei Norge og i Moelven Byggmodul. Siden 1993 har han også innehatt en rekke roller innen eiendomsbransjen. Solberg er utdannet ved BI som eiendomsmegler og har senere gjennomført master-programmene «Strategisk ledelse i bygg- og anleggsbransjen» og «Digitalisering, innovasjon og forretningsmodeller» på BI-NSM. Han er nå i gang med sitt tredje masterprogram i «Markedsorientert forretningsstrategi».

– Nedskalering og endring av virksomheten til min forrige arbeidsgiver grunnet Covid-19 medførte at jeg søkte nye utfordringer. Jeg ønsket fortsatt å jobbe i byggebransjen og er svært glad for de mulighetene som stillingen i CCL Norway vil gi meg. Det blir spennende å jobbe i et selskap som kan bidra til innovative, lønnsomme og gode byggetekniske løsninger til bygge- og anleggsbransjen i Norge, sier sier Solberg i en pressemelding.

I rollen som salgssjef for Norge vil Solberg ha ansvar for utvikling av CCL sin markedsposisjon og tjenesteleveranser i det norske bygge- og anleggsmarkedet.

– Vi er glade for å ha fått Vidar med på laget, da dette er i tråd med våre vekstambisjoner og en del av vår strategi om å være den ledende leverandøren av produkter innen spennarmering i Norge. Vi har stort fokus på miljø og tror Vidar vil være rett ambassadør til å formidle dette, sier daglig leder Kristian Trygstad i meldingen.