– Vi ser på oppdraget i forbindelse med Løren botaniske-prosjektet som en bekreftelse på at vi har lykkes med vår satsing på rask levering og god service og oppfølging, sier storkunde-selger i Ramirent Norge, Jarle Pettersen (til høyre), her sammen med prosjektleder Eirik Birkeland Nikolaisen i Veidekke. Foto: RamirentSalgs- og markedsdirektør i Ramirent Norge, Amund Havig. Foto: RamirentIllustrasjon: TAG ArkitekterIllustrasjon: TAG Arkitekter

Veidekke og Ramirent signerte kontrakt på milliardprosjekt

Veidekke har valgt Ramirent som underleverandør for gigantutbyggingen Løren botaniske.

Leveransen på Løren botaniske blir et av Ramirents største oppdrag på Østlandet, skriver utleiebedriften i en pressemelding mandag.

Veidekke er totalentreprenør når Nordr og OBOS bygger 390 boliger på Løren. Milliardprosjektet er delt inn i flere byggetrinn med estimert ferdigstillelse i 2024.

Første byggetrinn består av 67 leiligheter, og startet opp i november i fjor. Det skal stå ferdig høsten 2022. Prosjektet er BREEAM-sertifisert og skal gjennomføres som fossilfri byggeplass.
Ramirent skal, ifølge pressemeldingen, levere blant annet 21.000 kvadratmeter med stillas på prosjektet. Kontrakten omfatter også levering av heiser, byggvarme, moduler, brakkerigger, maskiner og annet utstyr. Avtalen varer til og med siste byggetrinn på Løren botaniske i 2024.

– Vi er veldig stolte av å bli valgt som leverandør på dette prosjekt, hvor bærekraft er så høyt på agendaen. Veidekke setter høye krav til oss i dette prosjektet, og det liker vi. Ramirent skal bistå med gode fossilfrie løsninger og høy kvalitet, sier salgs- og markedsdirektør i Ramirent Norge, Amund Havig

– Årsaken til at vi valgte Ramirent handler om en totalpakke som består av kvalitet på utstyret og ikke minst kvalitet på service og oppfølging. I tillegg har vi hatt veldig god erfaring og samarbeid med selskapet under utbyggingen av Gartnerkvartalet på Løren de siste årene. Ramirent har dessuten utstyr og tjenester som tilfredsstiller våre krav med tanke på Breeam-sertifisering og fossilfri byggeplass, sier prosjektleder Eirik Birkeland Nikolaisen i Veidekke Entreprenør.

Ifølge Ramirent blir leveransen en av de større utleieselskapet har i Oslo-området.

– Vi ser på oppdraget som nok en bekreftelse på at vi har lykkes med vår satsing på rask levering og god tilgjengelighet, service og oppfølging, sier prosjektleder Jarle Pettersen i Ramirent Norge.