Prosjekteringsleder, Bergen

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1200 ansatte. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfrist22.02.2021

Vil du lede komplekse prosjekter i et verdensledende rådgivermiljø med høye ambisjoner innen digitalisering og bærekraft? Kan du videreutvikle vår posisjon i markedet? Og har du gode lederegenskaper? Da kan dette være det neste skrittet i din karriere!

BLI EN DEL AV VÅR AVDELING BYGNINGER SØR- OG VESTLANDET

COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1200 medarbeidere i Norge. I Avdeling Bygninger Sør- og Vestlandet vil du bli en del av et team bestående av rundt 90 medarbeidere fordelt på fem seksjoner i Bergen, Kristiansand, Stavanger og Haugesund. Vi er en avdeling i vekst og våre ingeniører jobber med prosjektering og rådgiving overfor private og offentlige byggherrer og entreprenører. Vi er spesialister innen prosjektledelse, byggeteknikk, elektro, automasjon, energi, VVS, brannsikkerhet, bygningsfysikk og andre beslektede fagområder.

COWI har en markedsledende posisjon når det kommer til planlegging og prosjektering av komplekse funksjonsbygg, helsebygg og flyplasser. Universitetssykehuset i Stavanger ble nylig kåret til verdens beste digitale byggeprosjekt, og COWI satser videre og har store ambisjoner innen digitalisering og bærekraftig byutvikling. I COWI har vi et trygt og godt arbeidsmiljø, med gode muligheter både sosialt og faglig. Vi vektlegger faglig kvalitet, godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med hverandre høyt.

FÅ EN NØKKELROLLE I VÅRT FAGMILJØ I BERGEN

Som Prosjekteringsleder i vår seksjon for Prosjektledelse og prosjektutvikling i Bergen blir du en del av vårt globale team av eksperter. Du får en viktig rolle i å lede og koordinere prosjekteringsarbeidet fra utarbeidelse av tilbud og frem til ferdig prosjekt. Du har det overordnede blikket på prosjektet og koordinerer de andre fagene som er involvert i det tverrfaglige prosjekteringsteamet. Det vil også innebære å bidra til å opprettholde vårt gode kunde- og leverandørforhold, kontakt med myndigheter, byggherre og andre samarbeidspartnere.

Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs hovedsatsingsområder for at vi skal kunne opprettholde og utvikle vår ledende posisjon i markedet. For å kunne forvalte det store ansvaret og den tilliten vi har fått av kundene våre også fremover, trenger vi en faglig dyktig og engasjert "nørd" som vil være med oss på denne reisen.

Vi legger til rette for at du kan fortsette å utvikle deg innen prosjektledelse og bli en viktig del av et voksende kompetansemiljø hos oss.

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN

Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av de beste.

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være inkluderende, løsningsorientert, proaktiv og strukturert. Du har god handlekraft og gjennomføringsevne, er interessert i teknologi, og deler aktivt på kunnskapen du besitter.

Du bør dessuten ha følgende ferdigheter og kompetanse:

  • Høyere utdanning (bachelor/master) innenfor relevant fagområde - tilleggsutdannelse i prosjektledelse er en fordel. Erfaring fra riktig fagområde kan veie opp for manglende formell kompetanse.
  • Lang erfaring fra prosjekteringsledelse eller prosjektledelse i større byggeprosjekter
  • Kompetanse innen VDC
  • Kunnskap om ulike entrepriseformer, kontraktkompetanse og erfaring med håndtering av prosjektrisiko vil være en fordel
  • Erfaring fra digital samhandling og bruk av BIM
  • Erfaring fra entreprenørbransjen teller positivt

Det oppfordres i tillegg til at man tar et ansvar for å dele av sin kompetanse og erfaring for yngre profiler i selskapet via et mentorskap. Du anser deg som trygg i team bestående av medarbeidere med forskjellig bakgrunn.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger, samt en personlig oppfølgingsplan, årlige medarbeidersamtaler og muligheter for internasjonalt arbeid hvis ønskelig.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss - vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
  • Vi har faglige nettverk, bedriftsidrettslag og et «Ung i COWI»-nettverk.
  • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Våre kontorlokaler i Bergen er i Kronstadparken, og prosjektkontor vil være der prosjektene er. COWI er eid av de ansatte og av en stiftelse, COWIFonden, noe som innebærer at overskuddet som genereres går tilbake til utvikling og vekst i selskapet og prosjekter vi tror på, eksempelvis Stavanger Universitetssykehus.

HAR DU SPØRSMÅL?

Da er du velkommen til å kontakte Anders Rosnes (Seksjonsleder Prosjektledelse og prosjektutvikling Bygninger sør/vest, Bergen) på tlf.: +47 413 96 505 eller e-post: adro@cowi.com.

Vi ser gjerne at du sender inn CV og søknadsbrev så snart som mulig siden rekrutteringsprosessen allerede er i gang.

Søk stilling

Vis flere stillinger: