Markedssjef for avdeling Veg- og transportplanlegging, Oslo/Fredrikstad

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1200 ansatte. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeOslo, Viken
StedOslo, Fredrikstad
Søknadsfrist28.02.2021

Kunne du tenke deg en av samferdselsbransjens mest spennende stillinger innen markedsledelse? Kan du lede og videreutvikle vår markedsposisjon innen Veg og Trafikk? Og er du god på å utvikle kunderelasjoner? Da kan dette være det neste skrittet i din karriere!

BLI MARKEDSSJEF I ET AV LANDETS LEDENDE FAGMILJØER

COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1200 medarbeidere i Norge. Som vår nye markedssjef i Avdeling for Veg- og transportplanlegging blir du en del av divisjonen for Transport og Byutvikling. Avdelingen består av rundt 60 medarbeidere fordelt på to kontorer på Østlandet, og består av 3 seksjoner som jobber med vegprosjektering samt trafikk- og transportplanlegging i COWI. Her vil du vil bli en del av et solid og kreativt lederteam bestående av seksjonsledere, markedssjefer, prosjektsjefer og en avdelingssjef. Sammen jobber vi tett for å lykkes med å nå våre mål.

I avdelingen har vi et svært tverrfaglig og kompetanserikt miljø, og samarbeider med samfunnsplanleggere, landskapsarkitekter, arealplanleggere, miljøplanleggere og vegplanleggere for å finne løsninger der miljø og mennesket står i sentrum. Vi har et trygt og godt arbeidsmiljø, og vi samarbeider ofte med øvrige seksjoner på kontoret, både faglig og sosialt.

FÅ ANSVAR FOR Å VIDEREUTVIKLE VÅR MARKEDSPOSISJON INNEN VEG

I denne stillingen blir du en del av vårt globale team bestående av eksperter, og du vil jobbe i tett samarbeid med avdelingssjef René Lund Hansen og resten av det engasjerte lederteamet i avdelingen. Din hovedoppgave i teamet vårt er å bidra til at vi utvikler gode kunderelasjoner, tilbudsprosesser og sikrer en helhetlig markedstilnærming.

Som vår nye "markedssjefsnørd" vil du bidra med markedsfokus i vegsektoren. Derfor er dette en spesielt spennende stilling, ettersom du kan ta del i en sterk utvikling i det norske infrastrukturmarkedet, der COWI er en spesielt sterk aktør.

Du vil daglig utføre følgende arbeidsoppgaver:

  • Sikre en systematisk tilnærming til markedsarbeid og tilbud innen vegplanlegging
  • Skrive tilbud og svare på offentlige anbud
  • Overvåke markedet innen vegplanlegging med fokus på potensielle kunder og kommende anbud
  • Bidra til fullføring av mindre og mellomstore tilbud og øke avdelingens portefølje
  • Bidra til vår go-to-market-strategi.

Du vil få muligheten til å jobbe både lokalt og nasjonalt. Hvis du brenner for det, har du også muligheten til å delta i prosjektene våre.

COWI er ledende innenfor sitt felt fordi vi legger til rette for at medarbeiderne kan jobbe med problemstillinger de brenner for. Sammen med din nærmeste leder legger du opp en plan for din egen utvikling, og du får mulighet fra dag til dag til å bygge opp din ekspertise i lokale så vel som globale oppdrag.

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN

Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av de beste.

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være en lagspiller og se verdien av å dyrke en god rådgivningskultur og gode kunderelasjoner.

Du bør dessuten ha følgende ferdigheter:

  • Du har høyere teknisk utdannelse
  • Du har minimum 10 års relevant arbeidserfaring, gjerne fra rådgivnings- eller entreprenørvirksomhet
  • Du har kompetanse innen prosjektledelse, tilbudsledelse eller markedsledelse
  • Du har erfaring med å skrive skarpe tilbud
  • Du har et bransjenettverk innen samferdsel og trives med å skape og utvikle relasjoner
  • Du snakker og skriver flytende norsk og engelsk.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger, samt en personlig oppfølgingsplan, årlige medarbeidersamtaler og muligheter for internasjonalt arbeid hvis ønskelig.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss - vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
  • Vi har faglige nettverk, bedriftsidrettslag og et «Ung i COWI»-nettverk.
  • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

HAR DU SPØRSMÅL?

Da kan du ringe René Lund Hansen (Avdelingssjef Veg- og transportplanlegging) på telefon +47 915 15 913.

Vi ser gjerne at du sender inn CV og søknadsbrev så snart som mulig siden rekrutteringsprosessen allerede er i gang.

Søk stilling

Vis flere stillinger: