VA-ingeniør, Vann - Kristiansand

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1200 ansatte. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeAgder
StedKristiansand
Søknadsfrist28.02.2021

Vil du bli en del av Norges største fagmiljø innen Vann og Miljø? Har du kunnskap med plan og modellering av VA-anlegg? Og du er god på å skape tillit og gode relasjoner? Da kan dette være det neste skrittet i din karriere!

BLI EN DEL AV NORGEST STØRSTE FAGMILJØ INNEN VANN OG MILJØ

COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1200 medarbeidere i Norge. Vi har et av Norges sterkeste fagmiljøer innenfor VA. COWIs divisjon for Vann og Miljø har de siste årene hatt stor vekst og omfatter i dag nærmere 230 rådgivere innen vannrelatert virksomhet. Avdeling Vann består av rundt 180 medarbeidere fordelt på 11 kontorer i Norge. I COWI har vi et trygt og godt arbeidsmiljø, med gode muligheter både sosialt og faglig.

Vi er involvert i prosjekteringen av noen av landets største og mest spennende utviklingsprosjekter. Blant annet jobber vi med store prestisjeprosjekter som det nye Regjeringskvartalet, Fornebubanen, Ny vannforsyning til Oslo, Ny hovedvannledning for IVAR IKS, Overføringsanlegg for MOVAR IKS samt en rekke vannforsynings- og saneringstiltak i Norge fra Lindenes til Nordkapp og en rekke andre utfordrende prosjekter for et stort spekter av gode kunder.

FÅ UTVIKLET DIN EKSPERTISE GJENNOM VARIERTE OG AMBISIØSE OPPDRAG

I denne stillingen vil du være en del av vårt globale team av eksperter, og arbeide tett sammen med seksjonsleder på vann og øvrige kollegaer. Som VA-ingeniør i COWI vil du få jobbe med VA-teknisk rådgivning i sentrale VA- og infrastrukturprosjekter.

Til daglig vil du typisk jobbe med følgende oppgaver:

  • Prosjektledelse av VA-prosjekt
  • Planlegging, tekniske beskrivelser og prosjektering av VA-anlegg
  • Modellering og beregning av overvann
  • Bidra til samhandling og kompetansedeling i egen faggruppe og på tvers av kontorsteder
  • Aktivt ta del i COWIs fagnettverk i Norge og internasjonalt

COWI er ledende innenfor sitt felt fordi vi legger til rette for at medarbeiderne kan jobbe med problemstillinger de brenner for. Sammen med din nærmeste leder legger du opp en plan for din egen utvikling, og du får mulighet fra dag én til å bygge opp din ekspertise i lokale så vel som globale oppdrag.

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN.

Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av de beste.

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være god på god på å bygge opp relasjoner og tillit, samt ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Vi søker deg som har erfaring innen VA, og som har genuin interesse for faget.

Du bør dessuten ha en eller flere av følgende kvalifikasjoner:

  • Minimum 5 års relevant erfaring er ønskelig
  • Bachelor eller mastergrad innen VA-teknikk/kommunalteknikk
  • Kunnskap med både plan og modellering av VA-anlegg, fortrinnsvis fra tverrfaglige prosjekter
  • God kjennskap til prosjekteringsverktøy, og kan bidra til vår satsing innen VA og kommunalteknikk med en god forretningsforståelse
  • Kjennskap til Novapoint og Autocad (VA-prosjektering), gjerne også Civil 3D
  • Gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner på norsk

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger, samt en personlig oppfølgingsplan, årlige medarbeidersamtaler og muligheter for internasjonalt arbeid hvis ønskelig.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss - vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
  • Vi har faglige nettverk, bedriftsidrettslag og et «Ung i COWI»-nettverk.
  • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

HAR DU SPØRSMÅL?

Da kan du ringe Thor Helge Thorsen (Seksjonsleder, Vann, Kristiansand) på telefon +47 405 23 802.

Vi ser gjerne at du sender inn CV og søknadsbrev så snart som mulig siden rekrutteringsprosessen allerede er i gang. Søknadsfristen står angitt. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: