Erfaren Geotekniker

COWI er et ledende internasjonalt konsulentfirma innen ingeniørfag og sysselsetter cirka 1 350 i den norske delen av virksomheten. I COWI kombinerer vi global tilstedeværelse med lokal kunnskap og har til enhver tid 10 000 prosjekter gående I verden. Vi er opptatt av at ansatte hos oss opplever at de får utvidet sitt potensiale, oppnår suksess i fellesskap samt opplever en meningsfylt arbeidshverdag. Vi lever av våre kloke hoder, og våre ansatte er i sentrum av vår virksomhet.

FirmaCOWI
FylkeFlere fylker
StedStavanger, Bergen eller Trondheim
Søknadsfrist20.05.2022

Vil du være med og prege utviklingen av geoteknikk i COWI? Har du solid erfaring innen anleggsteknikk, grunnundersøkelser og/eller geoteknisk prosjektering? Da kan dette være neste skritt i din karriere!

I COWI ER DET LOV Å VÆRE NERD

Hos oss er INGENØRD en hedersbetegnelse for personer med dyptgående kunnskap om spesifikke tema, som (ofte) deler denne med kolleger. En ingenørd er ofte ingeniør av utdanning, men ikke alltid. Vi blir rett og slett inspirert av personer med passion og utømmelig kunnskap – nesten uansett hva tematikken er. For oss handler det om å hylle mangfoldet, engasjementet og det uhøytidelige arbeidsmiljøet vi har i COWI. Nå søker vi flere ulike typer ingenørder, som sammen vil bidra til å løse fremtidens utfordringer.

BLI EN DEL AV VÅRT GEOFAGLIGE MILJØ

COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med en sterk posisjon innen de klassiske ingeniørfag. COWI fortsetter å vokse innen områdene geoteknikk, ingeniørgeologi og feltundersøkelser og fagmiljøet omfatter i dag mer enn 200 eksperter internasjonalt og ca. 50 i Norge. Vårt fagmiljø jobber på prosjekter på tvers av hele COWI og har et solid faglig nettverk både i og utenfor Norge.

Vårt geoteknikkmiljø utfører oppdrag innen alle ledd og faser innen faget – fra geotekniske og geofysiske undersøkelser, datarapportering og prosjektering, til uavhengig kontroll. Blant annet jobber vi på prestisjeprosjekter som Fornebubanen, Sykehuset Nordmøre og Romsdal, Trondheim Lufthavn Værnes, Rv.4 Roa-Gran, E6 Moelv-Roterud (ny Mjøsbru) og E39 Stord-Os.

Som geotekniker i COWI vil du få jobbe med geoteknisk rådgivning og prosjektering innenfor hele spekteret av COWI sine samferdsels- og byggeprosjekter, og vi kan love en rask utvikling.

Til daglig vil oppgavene dine i hovedsak omfatte:

  • Planlegging og oppfølging av grunnundersøkelser
  • Geoteknisk prosjektering
  • Kundekontakt og rådgivning
  • Tverrfaglig samhandling
  • Beskrivelse og oppfølging av geotekniske arbeider ute på byggeplass
  • Kompetansedeling gjennom faglig veiledning, sparring og kvalitetssikring
  • Bidra til videreutvikling av seksjonen og fagområdet

I COWI har vi et tett samarbeid med nærliggende kompetanseområder innen eget firma, og med egen feltavdeling og stort spenn i prosjektene - både hva gjelder størrelse, kompleksitet og faglig innhold - får du jobbe med spennende og utfordrende oppgaver sammen med dyktige kolleger.

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN.

COWI er på jakt etter deg som tenker at moderne teknologi vil skape nye, smartere og mer bærekraftige løsninger i vår bransje. Du liker komplekse, faglige problemstillinger, synes det er spennende å jobbe sammen med andre og har lyst til å bidra til vårt inkluderende arbeidsmiljø. Vi verdsetter ansatte som kan forstå kundens perspektiver, og ser det som en mulighet til å finne de gode helhetlige og tekniske løsningene.

DIN NYSGJERRIGHET OG FERDIGHETER ER NØKKELEN TIL VÅR SUKSESS

Vi ser etter deg som jobber godt selvstendig, men som også har gode samarbeidsevner. Du er resultatorientert, har fokus på høy kvalitet og er faglig engasjert. Vi leter etter deg som har:

  • Sivilingeniør/mastergrad innen geoteknikk
  • Minimum 7 års relevant arbeidserfaring
  • God formidlingsevne på norsk, både muntlig og skriftlig
  • Faglig nysgjerrighet og ønske om utvikling
  • Erfaring innen BIM og scripting er en fordel, men ikke ett krav

INTERESSERT?

Vi behandler søknader fortløpende, og ser frem til å motta din CV og søknad (frivillig) så snart som mulig. Arbeidssted vil være Trondheim, Stavanger eller Bergen. Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte Seksjonsleder geofag Inger Johanne Søreide på telefon + 47 901 47 916.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

Som et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap, er medarbeiderne vår viktigste ressurs. Det betyr at vi setter din utvikling i fokus. Hos oss blir alle ansatte en del av vårt karriere og utviklingsprogram hvor det holdes omfattende årlig kursing, tilpasset nivå, interesser og behov, innen relevante fagdisipliner. Vi har et sterkt og tverrfaglig miljø som setter høye krav til kvalitet, kunnskapsdeling og faglig integritet. Det passer ingenørd-beskrivelsen godt.

I tillegg kan vi tilby:

  • Muligheten til å bygge opp din kompetanse med spennende prosjekter
  • Prosjektledelse og geoteknikk er blant COWIs satsningsområder, og vi jobber systematisk med å utvikle våre medarbeidere
  • Gode muligheter til egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
  • Et godt arbeidsmiljø - det er viktig for oss å være rause og stille opp for hverandre, noe som gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
  • Nasjonalt og internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt. Vi har ca. 70 ulike faglige nettverk i COWI
  • Et aktivt bedriftslag, lønningstreff og bedriftshytter
  • Fleksibel arbeidstid

Sist, men ikke minst tilbyr vi konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger i et inspirerende, inkluderende, jordnært og hyggelig arbeidsmiljø.

Søk stilling

Vis flere stillinger: