Arbeidsleder Innlandet

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 37 milliarder kroner, og halvparten av de 8 200 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Stillingen inngår i Veidekke Infrastruktur, som driver landsdekkende anleggsvirksomhet med prosjekter innenfor vei, bane, kraftanlegg, industrianlegg og flyplasser for private og offentlige kunder. Selskapet er Norges største asfaltentreprenør og nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innenfor drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Årlig omsetning er på NOK 9,2 milliarder (2019), og virksomheten har ca. 2 300 ansatte, hvorav 1 500 fagarbeidere og 800 funksjonærer.

FirmaVeidekke Infrastruktur
FylkeInnlandet
StedValdres
Søknadsfrist02.02.2021

Vi søker dyktig Arbeidsleder til spennende asfaltprosjekter i Veidekke. Stillingen vil være knyttet til vår asfaltvirksomhet i Innlandet Fylke, og være tilknyttet vårt kontor i Valdres. Som arbeidsleder vil du ha en sentral rolle med å sørge for sikker og optimal drift av våre asfaltlag. Du vil jobbe tett med anleggsledelsen i distriktet og være en viktig støttespiller for de ansatte ute på veien. Stillingen rapporterer til Anleggsleder.

Arbeidsoppgaver

Dine hovedoppgaver vil være å legge til rette for at dine asfaltlag har de beste forutsetninger for å gjøre en god jobb ute på veien. Du er i forkant og har god kommunikasjon med kunder og leverandører. Du er opptatt av kvalitet og er rådgiver for våre kunder slik at resultatet på de jobbene som gjøres er av høyeste Veidekke-standard.

Du vil ha et viktig ansvar med å beregne tilbud til våre kunder og å sørge for at faktura og dokumentasjon er riktig. Det vil være ditt ansvar å planlegge de jobbene våre asfalt-lag skal utføre, så om du er glad i struktur og liker å lære deg nye it-verktøy er kanskje du den riktige personen for jobben.

I Veidekke er sikkerheten til våre ansatte, leverandører, kunder og alle som ferdes langs veien den aller høyeste prioriteten. Det er derfor viktig at du går foran som et godt eksempel, samtidig som du har et årvåkent øye for alle forhold som kan ha betydning for sikkerheten.

Kvalifikasjoner

Du har erfaring fra asfalt/entreprenørbransjen eller fra tilsvarende og har utdanning fra Teknisk Fagskole/ Ingeniørhøgskole. Lang og relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning.

Du har erfaring i å lede andre mennesker. Bruk av pc og IT-verktøy er noe du behersker godt, og du er villig til å lære å bruke nye programmer.

Vi ønsker at du kjenner til krav og regelverk i anleggsbransjen og vet noe om og kan håndtere kontrakter slik at du kan etterleve plikter, ivareta våre rettigheter og kan følge opp krav fra byggherre. Det er en fordel om du allerede har et faglig kontaktnett i vårt geografiske område, men dette kan bygges opp over tid.

Førerkort klasse B er nødvendig, og du gjør deg forstått på norsk (skandinavisk) og engelsk.

Profil

Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende er Veidekkes verdier som du må kunne identifisere deg med.

Du er serviceinnstilt, prioriterer kundetilfredshet høyt og er synlig og lett tilnærmelig for kunden

Du er strukturert med gode planleggingsevner der du kan utvikle realistiske planer med både korte og lange tidshorisonter. At du evner å forutse utfordringer og har alltid en plan B.

Du har gode lederegenskaper som setter deg i stand til å forstå de ansattes behov og ta tak der det er behov

Du er en problemløser som kan forutse problemer og kan utvikle effektive, fornuftige og praktiske løsninger

Du har et kundeorientert fokus hvor du kan bygge relasjoner og kunne sette deg inn i kundens behov

Vi tilbyr

Som vår Arbeidsleder blir du en del av et team med høy faglig kompetanse og lang erfaring fra asfaltbransjen. Arbeidsmiljøet er uformelt og vi jobber sammen for å oppnå gode resultater.

Velferdsordninger du vil kunne dra nytte av er blant annet firmahytter, ulike ansattforeninger, idrettslag og gode innkjøpsrabatter.

Vi kan tilby en rekke kursopplegg for å bygge kompetanse.

Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke og du vil sammen med alle andre kollegaer få mulighet til å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier ansatte om lag 15% av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Kontaktperson:

Frank Andersen

901 78 150

Søk stilling

Vis flere stillinger: