Johan Aas

Johan Aas ansatt som daglig leder i Lett-Tak Systemer

Lett-Tak Systemer AS har ansatt Johan Aas som ny daglig leder.

Johan Aas er 52 år, og er bosatt lokalt i Larvik.

- Han er utdannet innen logistikk og forretningsutvikling, har bakgrunn fra forsvaret, og lang erfaring som næringslivsleder fra produksjonsbedrifter og prosjektbaserte virksomheter, heter det i en pressemelding fra selskapet.
Aas startet i stillingen 4. januar, og erstatter Lars Erik Myhre fra Bright Performance AS, som har vært innleid som interim daglig leder siden mars 2020.
- På vegne av meg og styret vil jeg takke Lars Erik Myhre for å ha ledet bedriften på en dyktig og god måte i et utfordrende år. Jeg ønsker samtidig Johan Aas velkommen på laget, og gleder meg til samarbeidet fremover. Det har vært viktig å få på plass en trygg og tydelig leder som kan videreutvikle kulturen i bedriften. I en bransje i stor endring har det samtidig vært avgjørende å finne en visjonær daglig leder med solid erfaring innen forretningsutvikling. Vi er svært fornøyde med å ha funnet dette i Johan Aas, som vi er trygge på at kan lede den videre utviklingen i bedriften i årene som kommerm, sier Mette Lundh Håkestad, styreleder i Lett Tak Systemer i meldingen.
- Lett-Tak er en godt etablert bedrift i Larvik, med mange spennende muligheter fremover. Lett-Tak har en komplett verdikjede med salg, konstruksjon, produksjon og montasje, og har kunder i både inn- og utland. Jeg er ydmyk og stolt over å få muligheten til å lede denne virksomheten videre, sier Aas i en kommentar.
I meldingen skriver selskapet at Lett-Tak igangsatte et omstillingsarbeid høsten 2019 for å sikre lønnsom vekst og styrke konkurranseposisjonen i et krevende marked.

- Hele bedriften er involvert i dette arbeidet, hvor vi også har bistand fra eksterne konsulenter gjennom et samarbeid med Bright Performance AS. Endringsarbeidet har begynt å gi synlige resultater, og 2020 ser ut til å bli betydelig bedre enn 2019. Det er samtidig mye som gjenstår før vi tar ut bedriftens fulle potensial, og vi starter nå opp et strategiarbeid for å stake ut kursen for de neste 2-3 årene. Utsiktene fremover for hele bransjen er usikre på grunn av den pågående pandemien, men starten på året ser lovende ut for Lett-Tak sin del. Med godt salg, enkelte driftstilpasninger og strenge interne smittevernsrutiner er vi i stand til å opprettholde full sysselsetning i en krevende tid, utdyper Håkestad.