Seniorrådgiver miljø

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeOslo
Søknadsfrist31.01.2021

Vil du være med å prege fremtidens samferdselsprosjekter?

Bransjen er i rivende utvikling og miljøfokuset har aldri vært større! Multiconsult er en selvfølgelig del av utviklingen, og vi skal nå styrke vår kompetanse og kapasitet innen miljøledelse. Vi ser etter en engasjert og dyktig rådgiver med erfaring fra samferdsels- og infrastruktursektoren.

Multiconsult satser sterkt på bærekraft og sirkulærøkonomi, og du vil være en viktig pådriver i gjennomføringen, både internt og i våre prosjekter. Som ansatt hos oss vil du bli en del av et veldrevet kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring.

Multiconsult har blant flere målinger vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE TEKNOLOGIBEDRIFTER

I rollen som miljørådgiver vil du få muligheten til å ta del i store, komplekse og tverrfaglige prosjekter. Noen pågående oppdrag er blant annet Fornebubanen, Ny Vannforsyning i Oslo og E6 Moelv-Roterud (Mjøsbrua).

Hos oss vil du få en viktig rolle i utviklingen av miljøledelse innen samferdsels- og anleggsprosjekter. Vi legger til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling.

Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være knyttet til miljøledelse innen samferdsels- og infrastrukturprosjekter i alle faser av prosjektene. Typiske arbeidsoppgaver vil være å

  • lede og koordinere ytre miljø-fagene i prosjekter fra utredning til bygging
  • utarbeide miljøprogrammer, miljøoppfølgingsplaner og YM-planer
  • utarbeide konkurransegrunnlag og kravsspesifikasjoner
  • utføre miljørisikovurderinger
  • følge opp ytre miljø i forbindelse med anleggsarbeider

HVEM ER DU?

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?

Har du et brennende faglig engasjement samt interesse og forståelse for andre involverte fagområder? Da kan det være akkurat deg vi leter etter. Den vi søker etter har følgende kvalifikasjoner:

  • Relevant høyere utdanning, helst mastergrad
  • Fem års relevant erfaring, minimum tre, helst fra samferdselsprosjekter
  • Fordel med GIS- og BIM-kompetanse
  • God norsk og engelsk fremstillingsevne, skriftlig og muntlig

Nyutdannede vil ikke bli vurdert.

Av personlige egenskaper er det viktig for oss at du er nysgjerrig og deler av din kunnskap. Du motiveres av å ha kompetente mennesker rundt deg, du har gode samarbeidsevner og trives med å jobbe i tverrfaglige team. Du er en gjennomfører som søker etter og får til gode løsninger med kunde og sluttbruker i fokus. For å lykkes er det nødvendig du evner å jobbe selvstendig og kan planlegge egen hverdag.

DEN FORETRUKNE ARBEIDSGIVEREN FOR DYKTIGE MILJØRÅDGIVERE

I Multiconsult planlegger vi for fremtiden, og vi vet at din spisskompetanse har en viktig rolle i utviklingen vi nå står overfor. Vi har fokus på å skape et godt arbeidsmiljø og bygge kompetente medarbeidere gjennom en arbeidshverdag med utviklende, interessante arbeidsoppgaver. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeidere.

Hos oss får du muligheten til å utvikle dine faginteresser og lederegenskaper i noen av de største og mest utfordrende prosjektene i Norge, i tillegg til å ta en aktiv rolle i utviklingen av gode velfungerende team som bidrar til delt kunnskap og godt samhold. Du blir en del av et tverrfaglig miljø, hvor du får stor frihet og muligheten til å ta i bruk din erfaring og moderne arbeidsformer for tverrfaglig løsningsutvikling.

I Avdeling miljø i Oslo er vi ca. 30 miljørådgivere. Sammen med våre andre kontorer utgjør vi et av Norges største fagmiljøer innen miljørådgivning.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med seksjonsleder Inger Aaberg, tlf: 481 91 163.

Søk stilling

Vis flere stillinger: