Plate- og rørsveisere

Maritim Sveiseservice AS utfører alt av mekanisk industrielt arbeid. Vi jobber med stål, rustfritt stål, syrefast stål, aluminium og andre kvaliteter og legeringer etter behov. Videre jobber vi med rørlegging, hydraulikk, maskinering og mekanikk. Med 40 års erfaring er vi en profesjonell og solid aktør du trygt kan stole på!

FirmaMaritim Sveiseservice
FylkeTroms og Finnmark
StedTromsø
Søknadsfrist19.02.2021

Vil du bli en del av et solid fagmiljø med sterk, lokal forankring?

Maritim Sveiseservice søker flere kolleger innen plate- og rørsveis med stolthet og eierskap til faget. 

Vi kan tilby fast stilling i et nordnorsk og fremtidsrettet selskap. Dine arbeidsoppgaver vil være alt innen plate- og rørsveis, spesielt inn mot maritim sektor. En del kundekontakt og oppdrag ute hos kundene inngår i stillingen. Hos oss får du en trygg arbeidsplass med ordnede forhold og et svært godt arbeidsmiljø på tvers av fagområdene. Gode lønnsbetingelser, pensjons- og forsikringsordninger og relevante kurs og opplæring er en selvfølge hos Maritim Sveiseservice. I store, moderne verkstedlokaler som bl.a. inkluderer båthall, flytekai og 30 dyktige fagfolk fordelt på 5 avdelinger, ligger alt til rette for trivsel, utvikling og kompetanseheving for våre nye kolleger innen rør- og platesveis.

Det er ønskelig at du har:

  • Fagbrev som industrirørlegger/rørsveiser eller platearbeider/sveiser. Erfaring kan kompensere for manglende utdanning
  • Sveisesertifikater
  • Førerkort kl.B
  • Respekt for gjeldende HMS- og kvalitetskrav
  • Høy grad av pålitelighet og arbeidsmoral

Vi er stolte av å være godkjent lærebedrift og har fokus på lokal kompetanse. For stillingene hos oss er det et krav med gode norskkunnskaper, skriftlig og muntlig. Det er også ønskelig at du har norsk statsborgerskap, da noen av våre kunder krever sikkerhetsklareringer. Vi er strategisk lokalisert i Breivika havn i Tromsø med primær arbeidstid 07-15. Noe reising til enkelte oppdrag må påregnes.

Er du vår nye kollega?

Søknadsfrist: Snarest. Søknader behandles fortløpende.

Av hensyn til gdpr og personvernregler må alle søknader gjennom vår søkeportal for å bli vurdert. Vi benytter oss av Randstad i rekrutteringsprosessen og ber om at alle spørsmål og henvendelser går til rekrutteringsrådgiver.

Kontakt:

Torgrim Labugt Sollid

Telefonnummer:

+47 909 85 802

Søk her

Vis flere stillinger: