Senioringeniør Vann

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. Fordi Rambøll er Trondheims største tverrfaglige rådgivermiljø, har vi kollegaer innen alle støttefag lokalt. Tverrfagligheten på huset er en stor fordel for raske avklaringer og godt samarbeid internt.

Rambøll er eid av vårt eget fond, slik at inntjening går tilbake til selskapet. I urolige tider representerer fondet en trygghet for våre ansatte.

FirmaRambøll
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist07.02.2021

Er det én plass du bør jobbe som faglig motivert vanningeniør i Trøndelag, er det i Rambøll vann. Her kan du sette preg i regionens mest betydningsfulle vannprosjekter. Vi har vunnet alle rammeavtaler for ledningsnett, overordnet rådgivning og VA-prosess for Trondheim kommune. Fra før jobber vi i Campus NTNU, E6 Ranheim-Værnes og bygger vannverk for Stjørdal kommune. dermed søker vi nå etter seniorpersonell til å lede og utarbeide tekniske løsninger i våre signalprosjekter.

Stillingen passer for deg som søker faglige utfordringer i et uhøytidelig arbeidsmiljø. For denne rollen trenger du flere års erfaring innen vann- og avløpsteknikk. Er du vår nye senioringeniør? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Bli en del av vår Vannavdeling

Vannavdelingen i Trondheim har byens bredeste kompetansemiljø for vårt fag. Til sammen er vi over 20 medarbeidere i avdelingen. Halvparten har mer enn ti års erfaring, og vi jobber innen alt fra tradisjonell ledningsteknologi til hydrologi og vannrenseanlegg. Vi gir råd i alle prosjektfaser.

Eksempler på prosjekter vi har levert, er Øya avløpspumpestasjon for Trondheim kommune (omtalt som verdens fineste pumpestasjon), avløpsrenseanlegget og vannbehandlingsanlegget på Stjørdal og MeTroVann, gjensidig reservevannforsyning for Trondheim og Melhus. Vi er en foretrukken leverandør for trøndelagskommuner med store planer for vannsektoren, og som ansatt hos oss kan du derfor velge variasjon eller spissing av ditt faglige arbeidsområde.

Vannavdelingen er kjent for vårt særegne arbeidsmiljø. Det kan ikke beskrives. Må oppleves.

Inviting bright minds

Dine hovedoppgaver vil være prosjektledelse og fagansvar i regionens mest komplekse VA-prosjekter. Du vil være en diskusjonspartner for våre erfarne seniorer, og fagsterke juniorer vil bistå deg i prosjekteringen.

Ditt faglige utgangspunkt:

  • Utdannet sivilingeniør/ingeniør innen VA-faget.
  • Flere års erfaring med planlegging og prosjektering av VA-systemer
  • Erfaring med prosjekteringsverktøy som Autocad, Novapoint og evt. modelleringsprogrammer
  • God skriftlig og muntlig kommunikasjon både på norsk (krav: B2) og engelsk.
  • En fordel om du ønsker å bidra til videre globalt samarbeid, innovasjon, digitalisering og bærekraft.

Velkommen til vår Vanndivisjon

Vannavdelingene i Norge har et sammenknyttet nettverk. Under våre årlige fagtreff og studieturer, finner vi en arena for utvikling og inspirasjon. Vann Norge samarbeider i prosjekter og har mulighet for å besøke hverandres kontorsteder. Internasjonale kollegaer bidrar i prosjekter både for ekspertise og ressursutjevning.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV og søknad. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 07-02-2021. Stillingen tiltredes etter avtale.

Har du spørsmål?

Kontakt avdelingsleder Marion Trøan: marion.troan@ramboll.no. Besøk meg gjerne på LinkedIn og les mer om hverdagen i Rambøll vann.

Søk stilling

Vis flere stillinger: