Produksjonsmedarbeider

Pretre AS er landets største produsent av takstoler og er en ledende aktør i Norge innen prosjektering og levering av prefabrikkerte trekonstruksjoner. Hovedproduktene er takstoler, precut, bjelkelag og elementer. All produksjon skjer ved egne fabrikker lokalisert i Gausdal, Stryn, Steinkjer, Brumunddal, Tvedestrand og Jæren. I Gausdal åpnet vi i 2010 Europas mest moderne takstolfabrikk. Blant våre kunder er landets ledende husbyggerkjeder, entreprenører og byggevareforretninger. Totalt er vi over 150 ansatte, og har en omsetning på ca 360 MNOK. Bedriften har en solid økonomisk plattform, som er en viktig forutsetning for videre vekst og utvikling.

Pretre er en del av Mestergruppen, et av Skandinavias største konsern innen byggevarehandel, huskjededrift for boligentreprenører og eiendomsutvikling. Mestergruppens mål er å være førstevalget for boligbyggere og byggevareforhandlere. Mestergruppen har Ferd AS som sin største eier, men også medlemmer av de ulike kjedene utgjør en betydelig del av konsernets aksjonærer. Ferd er et familieeid investeringsselskap som satser på verdiskapende eierskap i virksomheter og finansielle investeringer. Omsetningen til Mestergruppen er på rundt 14 milliarder kroner.

FirmaPretre
FylkeVestland
StedStryn
Søknadsfrist31.01.2021

Pretre søker produksjonsmedarbeider til vår fabrikk i Stryn.

Arbeidsoppgaver

  • Produksjon av takstoler
  • Produksjon av precut
  • Produksjon av bjelkelag

Ønskede kvalifikasjoner

  • Erfaring fra industriell produksjon og/eller tømrererfaring
  • Erfaring i bruk av pc og generell IT-kompetanse
  • Erfaring med å lese tekniske tegninger
  • Erfaring på CNC-maskiner vil være en fordel
  • Truckførerbevis vil være en fordel
  • Gode norsk- og/eller engelskkunnskaper

Personlige egenskaper

For å lykkes i stillingen må du ha gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper, og samtidig like å jobbe selvstendig. Du er engasjert, fleksibel og trives i et miljø med høyt arbeidstempo. I tillegg må du trives med fysisk arbeid og være en positiv person med god arbeidsmoral.

Vi tilbyr

Pretre er en virksomhet i vekst med gode utviklingsmuligheter. Vi tilbyr gode lønns- og arbeidsbetingelser, samt gode forsikringsordninger.

Arbeidssted er vår fabrikk i Stryn.

Ved spørsmål om stillingen ta kontakt med produksjonsleder Pål Erik Ytreeide, tel 90 05 85 01.

Søknad og CV sendes via FINN – bruk SØK HER oppe til høyre. Vi gjør oppmerksom på at søknader blir behandlet fortløpende.

Søk stilling

Vis flere stillinger: