Selger Byggevare Østlandet

Flexit er en av Nordens ledende leverandører av inneklimaløsninger med 260 medarbeidere i Norge og Sverige. Vår kompetanse og våre løsninger er spesielt utviklet for å bedre inneklimaet i boliger, i et krevende nordisk klima. For oss handler det om å gjøre hverdagen bedre for våre kunder. Gjennom å anstrenge oss litt ekstra for å tilby kunnskap og løsninger kan vi bidra til et sunnere inneklima og økt livskvalitet. Bedriften er inne i en spennende fase der det grønne skiftet, skjerpede energikrav og digitalisering er viktig i vårt utviklingsarbeid. Les mer på www.flexit.no.

FirmaFlexit
FylkeVestfold og Telemark, Innlandet, Viken
StedØrje / Østlandet
Søknadsfrist01.02.2021

Flexit er markedsleder innen boligventilasjon i Norge, med hele 46 års erfaring. Vi har sterke relasjoner og er en veletablert merkevare i bransjen. Salgsavdeling «Byggevare» bearbeider byggevaremarkedet, samt tilhørende bransjer med hovedfokus på butikker og handelsbedrifter. Vi har nå behov for å styrke teamet vårt med en selger for området vestlige deler av Viken/Innlandet. Som vår nye selger må man tilegne seg god kompetanse på vårt sortiment og kunne diskutere løsninger og komme med gode råd om ventilasjon og bedre inneklimaløsninger til våre kunder. I byggevarehandelen er det høyt tempo og aktivitetsnivå og man må være klar for nye varierende oppgaver, utstrakt reisevirksomhet og mye kundekontakt. Flexit har vekstambisjoner gjennom nye produkter, ny teknologi og økte markedsandeler.

Arbeidsoppgaver

  • Salgs- og resultatansvar for definerte kunder i Viken/Innlandet
  • Utarbeide markeds- og handlingsplaner for distriktet i samarbeid med Salgssjef
  • Gjennomføre kundebesøk, ombygginger, messer, lokale kundearrangementer, etc.
  • Opplæring av kunder og kunders kunder

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper

  • Erfaring som selger i handelen, enten på butikk eller leverandørsiden
  • Interesse og erfaring fra byggebransjen
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
  • Resultatorientert og salgsfokusert
  • Energisk, strukturert og ryddig
  • Du kan indentifisere deg med våre kjerneverdier: pålitelig, handlekraftig, nyskapende og omtenksom

Stillingen innebærer utstrakt reisevirksomhet på hele Østlandet og noe til vårt hovedkontor på Ørje.

Det er fint om du holder til Vest for Oslo for eksempel i tidligere Buskerud, Vestfold eller søndre deler av Oppland. Du kan utgå fra ditt hjemmekontor. Vår nye salgsrepresentant må også være forberedt på å bidra i andre områder av landet, når det er behov for det.

Stillingen rapporterer til salgssjef Byggevare.

For nærmere opplysninger kontakt salgssjef Ole Johan Krosby, tlf. 932 30 203.

Søknad med CV sendes ole@flexit.no

Vis flere stillinger: