Angela Reusch er HRPs nye avelingsleder i Rogaland. Foto: HRP

Hun er HRPs nye Stavanger-sjef

Angela Rausch er ny avdelingsleder for HRP i Stavanger.

Det skriver HRP i en pressemelding onsdag.

Rausch har, ifølge meldingen, jobbet i Stavanger-firmaet Epcon i ni år før hun i fjor høst ble med over til HRP etter at HRP overtok det Stavanger-baserte prosjektrådgivnings- og byggeledelsesfirmaet.

– Med oppkjøpet av Epcon fikk vi et særdeles kompetent miljø i Stavanger. Alle ansatte ble med over til HRP, og vi er svært glade for at Angela har takket ja til avdelingslederjobben, sier regiondirektør i HRP, Per Ivar Mathiasen.

Rausch er utdannet sivilarkitekt fra Tyskland og Sveits. I løpet av årene i Norge har hun hatt prosjekt- og prosjekteringsledelse på en rekke store og komplekse prosjekter.

– I den korte tiden som vi har gått siden vi kom inn i HRP, har vi fortsatt i oppdragene vi hadde i Epcon, men vi har jo merket at vi har blitt en del av et mye større miljø med en bred sammensatt kunnskapsbase. I tillegg til de tradisjonelle prosjektadministrative tjenester som prosjektledelse, byggeledelse og lignende innenfor bygg, infrastruktur og anlegg, kan vi nå tilby komplette tjenester innenfor arkitekt- og prosjektering i alle fag, sikkerhetsrådgivning, miljø og bærekraft, digital og teknisk ledelse, utredning, analyse og havbruk. Det er jo spennende på alle måter, og jeg ser fram til fortsettelsen, sier Angela Rausch i meldingen.