Operation Manager Production

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

FirmaNCC Industry Asfalt
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist20.01.2021

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i to sektorer: Steinmaterialer og Asfalt. NCC Industry har virksomhet i hele landet.

NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,5 mill tonn asfalt, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder.

Operation Manager, Asfalt Production – Trøndelag/Ålesund

Asfaltbransjen har lange og sterke tradisjoner og du vil få en viktig rolle i moderniseringen av virksomheten. I NCC ønsker vi å utvikle fagkunnskapen og ta vare på det beste i tradisjonell praksis, men vi ønsker også å profesjonalisere produksjonen ytterligere, slippe til nye tanker om hvordan produksjonen kan effektiviseres og logistikken forbedres.

Ditt ansvar blir å sikre lønnsomhet i driften, bidra til utvikling av distriktet og forretningsområdet, og drive effektiv produksjon og salg innenfor rammen av NCCs og forretningsområdets strategier, policy, retningslinjer og verdier. Stillingen er utfordrende, og karrieremessig interessant for den rette kandidaten. Som Operation Manager Production vil du få ansvar for to asfaltfabrikker, Lia i Trondheim og i Ålesund. Du vil bli med i ledergruppen i Område Trøndelag og rapportere til Områdesjef Trøndelag.

Kvalifikasjoner / Egenskaper:

  • Teknisk/økonomisk utdannelse er en fordel, men kan kompenseres med relevant erfaring
  • Ledererfaring fra produksjonsvirksomhet og/eller logistikkvirksomhet
  • Relevant erfaring med personalledelse
  • Tydelig og trygg i ditt lederskap
  • Tar ansvar, er proaktiv og nysgjerrig

Ansvar / Arbeidsoppgaver:

  • Økonomisk ansvarlig for asfaltfabrikkenes kostnader
  • Bidra til budsjett/prognoser/oppfølging av økonomi sammen med områdesjef
  • Utøve personalansvar og daglig ledelse av egne ansatte
  • Sørge for riktig bemanning og organisering
  • Sikre en effektiv flyt ved fabrikken
  • Planlegge neste dags produksjon (daglig)
  • Ta ansvar for å lede egne fabrikker med hensyn til kvalitet, effektivitet, sikkerhet og styring av vedlikeholdskostnader
  • Ansvar for markedsovervåkning og kundebehandling

Arbeidsstedet vil være ved vårt kontor i Trondheim. Noe reisevirksomhet må påregnes.

NCC tilbyr spennende oppgaver innen et viktig område i vårt samfunn. Vi har konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist 20. januar 2021, søknader vurderes fortløpende.

Søk her

Kontaktpersoner:

Thor Kvam
Area Manager Trøndelag
+47 928 56 436
thor.kvam@ncc.no

Vis flere stillinger: