Lærlinger innen flere fag

Bravida er Nordens fremste totalleverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester for eiendommer og anlegg, som kombinerer det store selskapets ressurser med den lokale bedriftens fleksibilitet og nærvær. Vi jobber målbevisst med å forbedre alle ledd i vår produksjon. Vårt mål er å være den beste og mest lønnsomme aktøren i bransjen.

I Norge har Bravida nå 3000 ansatte fordelt på 62 avdelinger og 30 geografiske steder. Selskapet tilbyr spesialkompetanse innen elektro, rør og ventilasjon, samt spesialområdene; brann, sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift. På disse områdene tar selskapet ansvar for hele installasjonsprosessen, fra design og prosjektering til installasjon og service.

FirmaBravida
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist15.02.2021

Bravida i Trondheim søker lærlinger innen følgende fagområder: elektro, energi, automasjon, lås/sikkerhet, rør, kuldeteknikk og blikk/ventilasjon. På sikt vil du da kunne jobbe som enten elektriker, energimontør, automatiker, låsesmed, rørlegger eller tekniker innen ventilasjon eller kulde.

Som lærling i Bravida får du lære jobben på stedet av erfarne fagarbeidere. Våre lærlinger er viktige for oss og er den viktigste rekrutteringen vi gjør. Mange av våre dyktigste medarbeidere startet som lærlinger hos oss.

Bravida er Nordens ledende leverandør av service- og installasjonstjenester. Vi tilbyr spesialkompetanse innen teknikkområdene elektro, rør og ventilasjon. På disse teknikkområdene kan vi ta ansvar for hele installasjonsprosessen, fra design og prosjektering til installasjon og service. Bravida tilbyr også tjenester innenfor spesialområder som sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift.

Bravida kombinerer det store selskapets ressurser med den lokale bedriftens fleksibilitet og nærvær. I Norge har Bravida over 60 avdelinger og over 3000 ansatte. I Midt-Norge er Bravida den største tekniske entrepenørene med ca. 600 ansatte fordelt på flere fagområder. Vår ambisjon er å være en fremtidsrettet bedrift som leder an og bidrar til å videreutvikle bransjen. Les mer om oss på våre hjemmesider www.bravida.no.

Du er:

  • Du er interessert i faget ditt og er lærevillig
  • Du er selvstendig og jobber strukturert og systematisk
  • Du er serviceinnstilt og løsningsorientert
  • Du er pålitelig og ansvarsbevisst
  • Du samarbeider godt og er en lagspiller
  • Du har gode kommunikasjonsevner på norsk

Du får:

  • En læretid i et solid selskap med høyt kvalifiserte medarbeidere
  • Du får jobbe med spennende kunder og ulike oppdrag
  • Gode muligheter for faglig og personlig videreutvikling
  • Gode karrieremuligheter
  • Et uformelt og sosialt arbeidsmiljø

Vil du søke?

Søknadsfristen er satt til 15.02.2021. Sammen med søknaden leverer du CV, kompetansebevis for VG1 signert av skole, samt halvårsvurdering for VG2 signert av skole. Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe hos oss, kan du følge oss på sosiale medier og besøke vår hjemmeside.

Lurer du på noe ta kontakt med en av personene under.

For elektro: Ole Megaard, Personalleder, +47 92808920

For elektro og automasjon: Inge Valseth, Personalleder, +47 92252305

For energi: Per Arne Busch, Personalleder, +47 92027596

For låsesmed: Terje Haugen, Fagansvarlig, +47 98298318

For rør, blikk/ventilasjon og kulde: Willy Elverum, Opplæringsansvarlig, +47 45288962

Søk her

Vis flere stillinger: