Serviceutvikler

Bravida er Nordens ledende leverandør av service- og installasjonstjenester. Vi tilbyr spesialkompetanse innen teknikkområdene elektro, rør og ventilasjon. På disse teknikkområdene kan vi ta ansvar for hele installasjonsprosessen, fra design og prosjektering til installasjon og service. Bravida tilbyr også tjenester innenfor spesialområder som sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift.

Vi kombinerer det store selskapets ressurser med den lokale bedriftens fleksibilitet og nærvær. Totalt har Bravida over 12 000 medarbeidere, i Sverige, Norge, Danmark og Finland. I Norge har Bravida over 65 avdelinger og over 3100 ansatte. Vår ambisjon er å være en fremtidsrettet bedrift som leder an og bidrar til å videreutvikle bransjen. Bravida Norge har de siste 10 årene hatt en svært positiv utvikling, med en mer enn dobling av omsetningen og en sterk forbedring av resultatet. For å rigge oss for ytterligere vekst, ved å styrke vår gjennomføringskraft, organiserer vi fra årsskiftet Bravida Norges operative virksomhet i to divisjoner, Divisjon Kysten og Divisjon Østland. Divisjonene vil hver for seg omsette for i overkant av 2,2 milliarder og ha over 1500 ansatte.

Les mer om oss på våre hjemmesider www.bravida.no.

FirmaBravida
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Serviceutvikler

Bravida satser mot fremtiden og ser etter Serviceutviklere som kan bli med på å realisere Bravidas ambisjon om å bli bransjens ledende servicepartner. Service står i dag for omtrent halvparten av Bravidas omsetning i Norge, som serviceutvikler skal du bidra til at vi sikrer vekst og profesjonalisering. Vi tror det er viktig å styrke tjenestene og organisasjonen ytterligere, slik at vi utvikler et kundetilbud som i enda større grad treffer fremtidens kunder og deres behov for gode enkeltstående, bærekraftige og helhetlige løsninger.

Mer om rollen

Som Serviceutvikler vil få en sentral rolle i Bravidas nye organisasjon. Du vil inngå i divisjonens ledergruppe og arbeide tett med Divisjonsdirektør og divisjonens region- og avdelingssjefer for planmessig å forbedre og videreutvikle divisjonens servicevirksomhet. Det vil være tett faglig samarbeide med Serviceutvikler i søsterdivisjonen, Markedsdirektør i Bravida Norge og øvrige konsernressurser innen forretningsutvikling. En viktig del av arbeidet vil være å gjennom linjeledelsen følge opp og motivere serviceenhetene til å ta i bruk beste praksis, etterleve eksisterende prosesser, samt initiere og deretter implementere nye strategiske initiativer og videreutvikle det operative kundearbeidet.

I rollen vil du også være en viktig bidragsyter i arbeidet med å videreutvikle og forbedre de verktøy servicevirksomheten benytter, både på nasjonalt og nordisk nivå. Som serviceutvikler blir du en sentral brikke i å profesjonalisere og forbedre Bravida. Vi ser etter en utadvendt person som kan være en pådriver for de aktiviteter som kan utvikle forretningsområdet Service, inkludert støtte og utvikle avdelingsledere i relasjon til utvikling av servicevirksomheten og etterlevelse av Bravida Way Service. Det må påregnes en del reisevirksomhet, for det meste i divisjonens geografiske område.

Stillingen rapporterer til Direktør Marked og Forretningsutvikling i Bravida Norge, men jobber i det daglige tett med respektive Divisjonsdirektør i den operative virksomheten.

Sentrale arbeidsoppgaver

  • Identifisere og ta i bruk beste praksis innenfor serviceområdet
  • Bidra innenfor forretningsutvikling og forbedring i hele Bravida
  • Identifisere strategiske kunder og forbedre kundetilbudet
  • Hjelpe og motivere avdelinger og ledere til å bli en ledende servicepartner

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter en kommersiell og strukturert person med stor gjennomføringskraft. Du har evne til å både motivere og forstå de du jobber med og kan vise til gode resultater i tidligere roller. Du må ha erfaring fra forretningsutvikling og gjerne gjennomføring av endringsprosesser i tekniske organisasjoner.

Relevant bakgrunn kan være erfaring fra en anerkjent organisasjon som leverer tjenester innen teknisk service, eiendomsdrift eller Facility Management, enten ledererfaring eller ansvar for leveranse mot større kunder. Erfaring fra strukturert og strategisk salg vil være en fordel. Som Serviceutvikler vil du være en pådriver i arbeidet med å styrke og utvikle Bravidas servicevirksomhet og få en sentral rolle i det å implementere, følge opp og videreutvikle vår servicestrategi. Andre vil beskrive deg som ambisiøs med stor evne til å nå dine mål sammen med teamet og organisasjonen. Du er operativ og ikke redd for å bidra til at endring og forbedring skjer i praksis.

Kompetansekrav

  • Master eller Bachelorgrad, økonomi eller tekniske fag, relevant arbeidserfaring kan kompensere for lavere formell utdannelse
  • Kjennskap til bransjen, fagbrev i bransjen vil være en fordel, men er ikke ett krav
  • Gode IT kunnskaper
  • God norsk og engelsk muntlig og skriftlig formulering
  • God økonomiforståelse

Hva kan vi tilby?

Hos oss vil du inngå i et fremtidsrettet team som er toneangivende i bransjen. Vi tror på selvstendige og autonome medarbeidere som lykkes der ingen har vært tidligere. Som totalteknisk entreprenør jobber vi daglig for å bli bedre innen alle våre områder og vi verdsetter medarbeidere som ser muligheter og finner løsninger.

Som en del av divisjonens ledergruppe vil du ha muligheten til å påvirke, bidra og delta i utviklingen av et av Norges mest spennende selskap.

Arbeidsted

Divisjon Østland har sitt geografiske virke på østlandsområdet og har sitt hovedkontor i Oslo.

Det vil være en fordel med arbeidssted ved divisjonens hovedkontor, men kontor ved andre av Bravidas lokasjoner kan være aktuelt.

Kontakt

Kontakt vår rekrutteringspartner Head4More ved André Haaland +47 970 77 785, eller Karoline Victoria Holtan +47 984 68 704 for utfyllende informasjon. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest gjennom www.head4more.com. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Bravida.

Søk stilling

Vis flere stillinger: