Prosjekteringsleder

WK Entreprenør er et familieeid entreprenørselskap som ble etablert i 1954 og har utviklet seg til å bli en solid totalentreprenør med 80 ansatte i Tønsberg og Oslo, med en omsetning på 766 m.kr. i 2019. Vi strekker oss etter vår visjon om å bygge best i samspill med andre og lever etter våre verdier som er åpen, solid, engasjert. WK Entreprenør er tverrfaglig sammensatt med både sivilingeniører, ingeniører, fagarbeidere, samt markedsførere, siviløkonomer og organisasjonsutviklere. Vi investerer mye i en systematisk utvikling av alle våre ansatte gjennom interne lederprogram, mentorprosesser og tett oppfølging. I tillegg arbeider vi for å oppnå en inkluderende kultur, kjønnsbalanse og mangfold. Vi er ISO-sertifisert og legger stor vekt på helse, miljø og sikkerhet. Med status som lærlingbedrift har vi knyttet til oss lærlinger i tømrerfaget, slik at vi kan følge våre ansatte fra å ta fagbrevet til å bli ledere på byggeplassen. WK Entreprenør forventer en økende oppdragsmengde og ytterligere vekst fremover.

FirmaWK Entreprenør
FylkeOslo
Søknadsfrist31.01.2021

Vi i WK Entreprenør er i vekst og søker nå etter en ny Prosjekteringsleder i avdeling Oslo. Hos oss vil du være med på å utvikle et familieselskap i vekst med et sterkt kompetansemiljø.

Som Prosjekteringsleder er du bindeleddet i prosjekteringsgruppen på våre ulike byggeprosjekter. Du følger prosjektet fra tidligfase til overlevering og vil være en viktig brikke i å skape et godt samarbeid mellom de forskjellige prosjektaktørene. Samtidig blir du en viktig pådriver i videreutviklingen av prosjektering som fagområde i selskapet. Hvis du drives av spennende prosjekter, brenner for prosjekteringsfaget, og ønsker å jobbe i et selskap med godt arbeidsmiljø, da håper vi du fortsetter å lese.

Som Prosjekteringsleder i WK blir du en viktig del av et prosjektteam hvor du vil lede den tverrfaglige prosjekteringsgruppen. Ditt ansvar er å sørge for et godt samspill mellom funksjonærer, prosjekterende og byggherre, noe som innebærer prosjekteringsfremdrift, og se til at det juridiske og kontraktuelle er på plass. En viktig del av din arbeidshverdag vil være å samle fokuset i prosjekteringsgruppen og sørge for at vi sammen leverer kvalitet, tid og pris. Her kommer du til å dra nytte av din tidligere erfaring i utvelgelsen av samarbeidspartnere, blant andre arkitekter og rådgivende ingeniører. Du vil være ansvarlig for utarbeidelsen av planverk og arbeidsmetodikk, samt ha overblikk over kostnadene fra de prosjekterende. I tillegg blir du en sentral bidragsyter når det kommer til videreutviklingen av fagområdet prosjekteringsledelse i WK Entreprenør.

Din formelle kompetanse:

  • Sivilingeniør innenfor bygg og anlegg eller tilsvarende kompetanse
  • Fem års relevant arbeidserfaring innenfor prosjektering
  • Ha erfaring fra konsulent og/eller entreprenørselskap

Som person har du faglig dybde og en teoretisk tilnærming til det du gjør. Vi ser for oss at du har gode samarbeidsevner hvor du drives av å involvere og påvirke andre. Gjennom din arbeidserfaring har du opparbeidet deg en god forståelse for lov- og regelverk og er komfortabel med forhandlinger. Videre tror vi at du er en person med sterk gjennomføringsevne som kan vise til gode resultater fra tidligere prosjekter.

For at du skal trives hos oss, vil du kjenne deg selv igjen i vår visjon som er å bygge best i samspill med andre. Dette er noe vi strekker oss etter hver dag. I tillegg lever vi etter våre tre verdier som er åpen, solid og engasjert. Dette danner grunnlaget for vår tillitsbaserte prestasjonskultur.

Hos oss blir du en del av et godt arbeidsmiljø i et selskap i vekst. Gjennom spennende prosjekter i samarbeid med dyktige kolleger får du muligheten til å være en pådriver for utviklingen av prosjekteringsledelse i WK. Du vil bli en del av et sterkt fagmiljø i et selskap med stort fokus på personlig og faglig utvikling.

Søknadsinformasjon:

Vi i WK Entreprenør samarbeider med Jefferson Wells i denne rekrutteringsprosessen og håndterer alle henvendelser.

Registrer din cv på www.jeffersonwells.no og last opp søknad for å søke på stillingen.

For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen, kontakt Jefferson Wells ved;

Kjetil Martinsen, mobil: +47 41 61 44 57 / Kjetil.Martinsen@jeffersonwells.no eller

Esme den Ouden, mobil: +47 48 33 95 77 / Esme.den.Ouden@jeffersonwells.no eller

WK Entreprenør ved Espen Hobber Nilsen, avdelingsleder Oslo, mobil +47 924 48 874 / espen@wke.no

Frist: Snarest og innen 31.01.2021

Søk stilling

Vis flere stillinger: