Prosjektsjef

WK Entreprenør er et familieeid entreprenørselskap som ble etablert i 1954 og har utviklet seg til å bli en solid totalentreprenør med 80 ansatte i Tønsberg og Oslo, med en omsetning på 766 m.kr. i 2019. Vi strekker oss etter vår visjon om å bygge best i samspill med andre og lever etter våre verdier som er åpen, solid, engasjert. WK Entreprenør er tverrfaglig sammensatt med både sivilingeniører, ingeniører, fagarbeidere, samt markedsførere, siviløkonomer og organisasjonsutviklere. Vi investerer mye i en systematisk utvikling av alle våre ansatte gjennom interne lederprogram, mentorprosesser og tett oppfølging. I tillegg arbeider vi for å oppnå en inkluderende kultur, kjønnsbalanse og mangfold. Vi er ISO-sertifisert og legger stor vekt på helse, miljø og sikkerhet. Med status som lærlingbedrift har vi knyttet til oss lærlinger i tømrerfaget, slik at vi kan følge våre ansatte fra å ta fagbrevet til å bli ledere på byggeplassen. WK Entreprenør forventer en økende oppdragsmengde og ytterligere vekst fremover.

FirmaWK Entreprenør
FylkeOslo
Søknadsfrist31.01.2021

Vi i WK Entreprenør er i vekst og søker nå etter en ny prosjektsjef til vår Osloavdeling. Hos oss får du muligheten til å være med på å forme et familieeid selskap med et sterkt kompetansemiljø.

I rollen som prosjektsjef får du rom til å utfordre og utvikle selskapet med dine idéer og innspill. Som senior i faget blir du en viktig brikke i å løfte og lede de unge talentene vi har i selskapet, samtidig som du kommer til å bli en viktig ressurs i utviklingen av selskapets portefølje og markedsarbeid.

Hvis dette høres ut som en spennende utfordring, da håper vi du fortsetter å lese.

Som prosjektsjef i WK får du et utviklingsansvar for et bredt sammensatt prosjektlederteam, samtidig som du jobber tett sammen med vår avdelingsleder. Du får ansvaret for resultat- og måloppnåelse av ulike byggeprosjekter og skal fungere som leder og faglig støtte for prosjektlederne, som til daglig har ansvaret for prosjektgjennomføringen. Du vil aktivt bidra til en effektiv ressursutnyttelse og samarbeide tett med så vel eksterne byggherrer som det interne prosjektteamet for å oppnå best resultat. Utover ditt overordnede ansvar for prosjekter, vil du spille en viktig rolle for den kommersielle utviklingen av WK som selskap. Vi ser for oss at du bistår aktivt i anbudsarbeid og nettverksbygging for å innhente nye og interessante prosjekter som vil ta WK til nye høyder. Du blir delaktig i å spisse våre økonomiske og kvalitetsmessige målsetninger og bistå med å videreutvikle våre ettermarkedsaktiviteter.

Din formelle kompetanse

  • Sivilingeniør eller ingeniør innenfor bygg- og anlegg, eller tilsvarende kompetanse
  • Minimum åtte års erfaring med prosjektledelse i entreprenørbransjen
  • Ledererfaring

Som person har du solide lederevner som gjør at du får frem de beste resultater i samspill med andre.

Vi ser for oss at du er tillitsvekkende og dyktig til å kommunisere og til å formidle et tydelig budskap til de rundt deg. Videre vet vi at du trives best med å jobbe strukturert og systematisk. Du tar økonomiansvar og du kan vise til gode resultater fra tidligere prosjekter. Gjennom din arbeidserfaring har du opparbeidet deg en betydelig forståelse for strategisk prosjektledelse, samspill og forhandlingsteknikk, og i tillegg kjenne til lov- og regelverk som må etterleves i ethvert prosjekt. For at du skal trives hos oss, vil du kjenne deg selv igjen i vår visjon som er å bygge best i samspill med andre. Dette er noe vi strekker oss etter hver dag. I tillegg lever vi etter våre tre verdier som er åpen, solid og engasjert. Dette danner grunnlaget for vår tillitsbaserte prestasjonskultur.

Hos oss blir du en del av et godt arbeidsmiljø i et totalentreprenørselskap i sterk vekst. Gjennom spennende prosjekter i samarbeid med dyktige kolleger får du muligheten til å sette et tydelig fotavtrykk i WK sin videre vekst og utvikling. Du vil bli en del av et sterkt fagmiljø med stort fokus på personlig og faglig utvikling.

Søknadsinformasjon:

Vi i WK Entreprenør samarbeider med Jefferson Wells i denne rekrutteringsprosessen.

Registrer din cv på www.jeffersonwells.no og last opp søknad for å søke på stillingen.

For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen, kontakt Jefferson Wells ved;

Kjetil Martinsen, mobil: +47 41 61 44 57 / Kjetil.Martinsen@jeffersonwells.no eller

Esme den Ouden, mobil: +47 48 33 95 77 / Esme.den.Ouden@jeffersonwells.no eller

WK Entreprenør ved Espen Hobber Nilsen, avdelingsleder Oslo, mobil +47 924 48 874 / espen@wke.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: