Landskapsarkitekt Drammen, Hønefoss og Oslo

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1200 ansatte. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeViken, Oslo
Søknadsfrist14.02.2021

Vil du være med å sette ditt fotavtrykk på et viktig satsningsområde innen landskapsarkitektur? Er du kreativ og nysgjerrig - og interessert i å styrke vår kompetanse og ta del i vårt spennende fagmiljø?

Da kan dette være det neste steget i din karriere!

BLI EN DEL AV VÅR SEKSJON!

Som vår nye landskapsarkitekt/landskapsingeniør blir du en del av avdeling for arealplanlegging og landskapsarkitektur som består av over 80 medarbeidere fordelt på fem kontorer nasjonalt. COWI satser tungt på en tverrfaglig tilnærming til morgendagens bærekraftig by- og regionalutvikling. Her samarbeider samfunnsplanleggere, andre ingeniører, økonomer, landskapsarkitekter, arealplanleggere, plantevitere og naturforvaltere om å finne løsninger der miljø og mennesket står i sentrum.

Vi er i dag 13 engasjerte personer i seksjon "Areal og Landskap", som består av landskapsarkitekter, arealplanleggere/byplanleggere og GIS-spesialist. Vi har et godt arbeidsmiljø med svært engasjerte medarbeidere! Vi jobber i et stort fagmiljø på tvers av seksjon og avdelinger og er del av et inkluderende og sosialt miljø. På Drammenskontoret sitter også ingeniører innen bygg/konstruksjon, elektro og VVS. Til sammen utgjør vi et sosialt og sterkt fagmiljø.

I vår seksjon supplerer vi hverandre godt, etterstreber alltid å jobbe flere sammen i prosjekt og miljøet vårt preges av høyt faglig engasjement. Vi har store og små oppdrag for private og offentlige byggherrer, og jobber i alle faser i prosjekt, fra konsept- og skissestadiet til detaljprosjektering og oppfølging i bygge- og anleggstiden.

FÅ EN VARIERT HVERDAG MED UTVIKLENDE ARBEIDSOPPGAVER

Som landskapsarkitekt/-ingeniør hos oss vil du arbeide med landskapsutforming/-prosjektering i både urbane og rurale strøk, og du vil arbeide tett sammen med andre rådgivende ingeniører innen vann og miljø, arealplanlegging og bygg/konstruksjoner. Vi jobber i både store og små-mellomstore prosjekter.

Vi søker etter deg som har lyst å ta del i oppbyggingen av et lokalt og regionalt fagmiljø. Du vil få lederansvar i egne prosjekter, og oppleve å ha stor påvirkning på egen arbeidshverdag. Du vil få muligheten til å jobbe på flere spennende og varierte tverrfaglige arbeidsoppgaver i et selskap i vekst. Videre vil du ha sterk påvirkningskraft på egen kompetanseutvikling og ønsket karrierevei.

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Konseptutvikling, skisse- og forprosjekt, detaljprosjektering og byggoppfølging.
  • Fagansvar og prosjektlederansvar
  • Utvikling av blant annet bolig- og hyttefelt, næringsarealer, institusjonsbygg, samferdselsanlegg, idrett- og parkanlegg, nærmiljøanlegg, knutepunkt, mm.
  • 3D-modellering og visualisering
  • BREEAM
  • BIM-prosjektering
  • Beplantningsplaner og skjøtselsplaner
  • Markeds- og tilbudsarbeid

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN

Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av de beste.

For å lykkes og trives i denne stillingen mener vi du er utpreget kreativ og engasjert, kan jobbe selvstendig og i team, med faglig tyngde og det faller deg naturlig å bidra til et godt sosialt og faglig miljø! Du har kunden i fokus har et kommersielt fokus.

Du bør dessuten ha følgende ferdigheter:

  • Du har gjerne en utdannelse som landskapsarkitekt eller landskapsingeniør
  • Arbeidserfaring vektlegges, men yngre og mer uerfarne søkere oppfordres til å søke.
  • Du har relevant arbeidserfaring innen landskapsarkitektur med tverrfaglige prosjekter, gjerne fra rådgivende virksomhet
  • Erfaring med bruk av prosjekteringsverktøy som AutoCAD og Civil 3D
  • Har erfaring med BIM-prosjektering
  • God forretningsforståelse
  • Gode kunnskaper i norsk skriftlig og muntlig

HAR DU SPØRSMÅL?

Da kan du ringe Yuri Sangueza, Seksjonsleder på tlf. +47 452 11 293.

Vi ser gjerne at du sender inn CV og søknadsbrev så snart som mulig siden rekrutteringsprosessen allerede er i gang.

Søk stilling

Vis flere stillinger: