Leder IKT-drift

Bane NOR har ansvaret for jernbaneinfrastrukturen i Norge. Vi realiserer samfunnets ønske om jernbanevekst og bidrar til et bærekraftig samfunn. Vi er et statlig foretak med hovedkontor i Oslo og over 3000 ansatte i hele landet. I Bane NOR jobber vi for å forbedre og modernisere jernbanen, slik at enda flere kan ta mer tog. Søk jobb hos oss og bli med på den viktige og historiske satsningen.

FirmaBane NOR
FylkeOslo
Søknadsfrist17.01.2021

Jernbanen opplever en renessanse, og i divisjonen Drift og teknologi jobber du midt i hjertet av det som skjer. Vår oppgave er å drifte og utvikle jernbanen så flere kan reise effektivt og trygt med tog . Drift og teknologi har ansvaret for alt som påvirker fremføringen av tog. Nå digitaliserer vi jernbanen for å standardisere, modernisere og levere en fremtidsrettet jernbane.

IKT har en essensiell rolle i Bane NOR og IKT-drift er en avdeling med ansvaret for drift og utvikling av Bane NORs administrative systemer. Avdelingen består av tre seksjoner med interne og eksterne ressurser. Brukerstøtte og den operative driften ivaretas av en ekstern driftsleverandør.

Bane NOR ivaretar sitt samfunnsansvar og følger til enhver tid de råd som gis fra nasjonale helsemyndigheter med bekjempelse av Covid-19 virus. Derfor gjennomfører vi kun videointervjuer inntil videre.

Arbeidsoppgaver

Leder IKT-drift er ansvarlig for digital sikkerhet, kontinuerlig forbedring av leveransene, videreutvikling av organisasjonen samt oppfølging og styring av ekstern driftsleverandør.
Du skal være med å utvikle avdelingen og tjenestene samtidig som du sørger for høy sikkerhet og kostnadseffektivitet. Du blir også en sentral bidragsyter i arbeidet med å utvikle overordnet IKT-strategi.

Kvalifikasjoner

Vi søker en inspirerende, engasjert og faglig dyktig leder med erfaring fra IKT-drift og forvaltning fra større, komplekse organisasjoner. Vi tror du har erfaring med ledelse av kunnskapsmedarbeidere og fortrinnsvis høyere utdanning innen IKT.

Bane NOR samarbeider med Semac som er en ekstern leverandør om bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer av vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.

Personlige egenskaper

Rett kandidat er resultatorientert og har utpregete samarbeids- og kommunikasjonsevner. Vi ser etter deg som er beslutningssterk og har en lederstil som er inspirerende og teamorientert.

Arbeidsmiljø er viktig for oss, så du må identifisere deg med våre verdier som er åpen, respektfull, engasjert og nytenkende.

Vi tilbyr

Stillingen rapporterer til direktør for administrative IKT-tjenester og er med i hans ledergruppe. Arbeidssted er Bane NORs nye og moderne lokaler i Schweigaardsgate 33 sentralt i Oslo.
Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi AS ved Rune Hope, tlf. 450 75 000, Raluca Rohatin, tlf. 900 72 459 eller Frederic Moger tlf. 415 48 884. Søknad med CV sendes snarest og senest innen 17. januar 2021.

Søk stilling

Vis flere stillinger: