Prosjektleder og Prosjekteringsleder

Vi i Martin M. Bakken AS har med stolthet lagd 'fotavtrykk' i lokalsamfunnet i 90 år og er den ledende byggentreprenøren i Hedmark. Selskapet har hovedkontor i Elverum og kontor på Hamar. Vi er organisert for å drive en allsidig entreprenørvirksomhet med egne ansatte håndverkere. Målsettingen er å være sterkt representert med ansatte, fagarbeidere og funksjonærer med lokal tilhørighet. Yrkesbygg, boligbygging og rehabilitering er prioriterte områder i virksomheten, og vårt primærmarked er det som regnes som tidligere Hedmark. Årlig omsetter Martin M. Bakken AS for ca. 400 mill. kr. og har ca. 90 ansatte, fordelt på funksjonærer, håndverkere og lærlinger. Familieeide AS Backe omfatter Backe Entreprenør, Backe Prosjekt, Backe Eiendom og BAS. Konsernet omsatte i 2019 for ca. 4 milliarder kroner og har nærmere 750 medarbeidere over hele landet. Nærhet til lokalsamfunn landet rundt vil fremdeles være viktig, samtidig som vi gjennom satsningen på Ett Backe utnytter en offensiv strategi for digitalisering av både entreprenør- og prosjektutviklingsvirksomheten, med mål om sømløst samarbeid med partnere og leverandører av bærekraftige bygg for oppdragsgivere i privat og offentlig sektor.

FirmaMartin M. Bakken
FylkeInnlandet
StedElverum
Søknadsfrist10.01.2021

Martin M. Bakken representerer lokal tilhørighet og solide grunnverdier, noe vi er stolte av – samtidig er vi opptatt av å møte framtidens utfordringer og forventninger. Vår bedriftskultur er preget av stor fleksibilitet, løsningsorienterte holdninger, korte beslutningsveier og stor påvirkningskraft. Vi tror at nøkkelen til gode og lønnsomme prosjekter er samarbeid, faglig dyktighet og et godt produksjonsapparat. Vi skal spille en sentral rolle i lokalmiljøet, også fremover, og våre ansatte er selskapets viktigste ressurs. Under vil vi presentere to sentrale nøkkelroller hos oss.

Prosjektleder

Ønsker du en sammensatt rolle med stor påvirkningskraft og betydning for selskapets vekst og utvikling?

Prosjektleder har det overordnede ansvaret for å planlegge, styre og lede gjennomføringen av byggeprosjekter, og ivareta de kontraktsmessige arbeidene for en prosjektportefølje. Ingen dag er lik og som prosjektleder vil du måtte forholde deg til mange faktorer, arbeidsoppgaver og personer samtidig.

Rett kandidat har gode lederegenskaper, evne til god kommunikasjon og samspill med andre, økonomisk teft og god forståelse for forretningsområdet Martin M. Bakken opererer i. Du har god erfaring med å styre og drive gjennom lønnsomme prosjekter, fortrinnsvis fra byggebransjen. Videre er du ryddig og strukturert, og har gjerne høyere teknisk utdannelse. Du er målstyrt og motiveres av fremdrift og gode resultater.

Prosjekteringsleder

Trigges du av å følge byggeprosesser fra start til slutt – fra ide, til planlegging og drift, og til slutt se et ferdig bygg som skal stå i flere generasjoner? Prosjekteringsleder skal medvirke i selskapets prosjekteringsaktiviteter og – prosesser, i tillegg til å delta aktivt i kalkulasjons- og prosjektutviklingsarbeid. Rollen skal skape vinnende prosjekter ved å produsere gode prosjektdokumenter og tegninger, og finne gode løsninger til beste for både byggherre og Martin M. Bakken.

Rett kandidat har gode samarbeidsegenskaper, og fremstår som en proaktiv, analytisk og resultatorientert person. Du har et blikk for detaljer, samtidig som helheten ivaretas.

Videre er du trygg på å lede og bidra i prosjektgjennomføringer, og har gjerne erfaring som rådgivende ingeniør. Høyere teknisk utdannelse er ønskelig.

Felles for begge roller er at lengre og relevant erfaring kan kompensere for høyere utdannelse.

Martin M. Bakken tilbyr en variert og spennende hverdag. Vi har konkurransedyktig lønn, bonusordning og mulighet for eierskap. Du vil få kompetente medarbeidere i et tverrfaglig og fremoverlent arbeidsmiljø. Videre er det god oppfølging med fokus på egenutvikling. Firmaet satser bevisst på at de ansatte skal ha den høyeste kompetansen innenfor sitt fagområde for å møte markedets krav til kvalitet, effektivitet, fleksibilitet og fremtidige krav. Kompetansen sikres gjennom planmessig opplæring og utvikling i samarbeid med den enkelte.

Vi er opptatt av lagfølelsen på alle nivå og nå har du mulighet til å bli en del av laget vårt. Er dette noe for deg? Vi ser frem til å høre fra deg. Ønsker du mer informasjon om stillingene, kontakt våre rådgivere hos The Assessment Company, Ida Søby tlf. 977 32 958 eller Gro-Anett S. Haugen tlf. 974 08 693.

Vi ser frem til å motta søknad og CV innen søknadsfristen 10. januar 2021.

Søk stilling

Vis flere stillinger: