Prosjektleder/prosjekteringsleder Samferdsel

Swecoformer fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 17.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeTrøndelag
StedSteinkjer
Søknadsfrist03.02.2021

Vi søker prosjekt-/prosjekteringsleder

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Ved Swecos kontor i Steinkjer er vi ni kolleger med variert erfaring fra bygg- og samferdselsprosjekter. Her møter du seniorer med mye kompetanse innenfor byggeledelse, prosjektledelse og prosjekteringsledelse og dyktige juniorer som styrker gruppens mangfold og sikrer kontinuitet og kompetanseoverføring. Nå søker vi deg som med stødig hånd kan ta ledelsen i våre samferdselsprosjekter og -prosjekteringsoppdrag med blikket rettet mot å levere rett kvalitet til riktig tid og kostnad. Du kan få ansvar for egen portefølje av kunder og samarbeidspartnere i markedet der mange beslutningstakere er representert.

Hos oss vil du utvikle deg. Som rådgiver er du opptatt av å ha et tett og godt forhold til kolleger og oppdragsgivere. Du setter kunden først og handler på eget initiativ for å levere kvalitet i arbeidet du og teamet ditt utfører. Du møter utfordringer med en positiv holdning, er åpen for andres innspill, og er en stødig støtte, motivator og kunnskapsformidler for dine kolleger. Du vet at du ikke er utlært ennå, og tar gjerne på deg utfordrende arbeidsoppgaver for å utvikle deg faglig.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

  • Prosjektledelse/ prosjekteringsledelse av små og mellomstore prosjekter
  • Du ivaretarog utvikler kundeforhold gjennom leveranser.
  • Du jobbersystematisk og målrettet med kundearbeid.
  • Du jobbe planmessig og profesjonelt i alle faser av prosjektet, og bidrar aktivt til å gjennomføre prosjektene etter de rutiner og veiledere som ligger i Swecosverktøy, økonomisystem og kvalitetsstyringssystem.
  • Du opprettholder god kommunikasjon med kunder og samarbeidspartnere som er knyttet til prosjektene.

Dette kan du

  • Du er ingeniør/ sivilingeniørinnenfor bygg- og anleggsteknikk eller lignende.
  • Du har 5 - 10 års relevant arbeidserfaring som prosjektleder, prosjekteringsleder, anleggsleder, eller byggeleder.
  • Du har fortrinnsviserfaring med gjennomføring av samferdselsprosjekter (entreprenørerfaring) og/ eller prosjekteringserfaring fra samferdsel.
  • Du er en dreven bruker av relevante IT-verktøy
  • Du har gjerne kunnskap innenfor VDCog BIM.

Vi vurderer søknader fortløpende.

Kontaktpersoner:

Safra Lello

Gruppeleder

+47 936 08 549

safra.lello@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: