Daglig leder

STØ Entreprenør er en totalentreprenør lokalisert på Lørenskog, som utfører byggentrepriser i Romerike, Oslo og Viken. Selskapet omsetter for i overkant av 500 mill. kr. i 2020 og har en forventning om ca. 650 mill. kr. i 2021. Selskapets største eier er KB Gruppen. STØ Entreprenør er en allsidig entreprenør med over 60 års erfaring i bransjen. Typiske prosjekter er boligbygg, kontorbygg, kjøpesentre, lager- og logistikkbygg, offentlige bygg og noe ombygging/rehabilitering. Per dags dato har selskapet cirka 55 ansatte, hvorav det store flertallet er prosjektorganisasjonen tilknyttet byggeplassvirksomhet.

FirmaSTØ Entreprenør
FylkeViken
StedLørenskog
Søknadsfrist11.01.2021

Nåværende daglig leder ønsker å trekke seg tilbake og vi ser etter hans etterfølger. Vi ser etter deg som kan tenke deg en sentral og utfordrende rolle i en solid entreprenørbedrift, som med entusiasme og gjennomføringskraft vil bygge videre på den positive kulturen, kompetansen og potensialet som ligger i selskapet.

Som vår nye leder har du med deg kunnskap og erfaringer som gjør at du kan innta rollen med troverdighet, og raskt kan bygge tillit både internt og eksternt. Du er en utpreget lagspiller, som kjenner verdien av godt samarbeid for oppnåelse av felles mål. Du innehar en synlig og tydelig ledelsesform, kjennetegnet av å være involverende, lyttende og beslutningsdyktig. Gode relasjonsbyggende egenskaper, med god kommunikasjons- og formidlingskompetanse vil være en stor fordel. Videre bør ha du en strukturert og systematisk arbeidsform med fokus på læring og kontinuerlig forbedring. Vi forventer at du er en god strateg, med disiplinert risikovilje, tålmodighet og langsiktig perspektiv i ditt virke.

Vi tror rette vedkommende kan komme med ulik erfaringsbakgrunn og både passe inn og lykkes godt. Riktig kandidat bør likevel ha relevant utdanning på høyskole-/universitetsnivå, erfaring fra sammenlignbare virksomheter og/eller bransje, samt erfaring med prosjektvirksomhet og personalledelse. Personlige egenskaper som samsvarer med utviklingsambisjonene til selskapet vil vektes spesielt positivt.

Riktig vedkommende bør kjenne seg igjen i flertallet av karaktertrekkene nedenfor:

  • Analytisk, strategisk tenkende
  • Arbeidskapasitet og arbeidsvilje, energisk og fremoverlent
  • Markeds- og kundeorientert, god kommersiell teft
  • Målrettethet og gjennomføringskraft

HVORFOR GRIPE DENNE MULIGHETEN?

Vi tror rette vedkommende først og fremst motiveres av selskapets muligheter; ytterligere profesjonalisering et veletablert selskap, og med det kunne løfte selskapet til nye høyder. I tillegg vil vi fremheve følgende:

  • En topplederstilling i et veldrevet selskap med;
  1. - god økonomi
  2. - høy kompetanse, kjent for å levere kvalitet
  3. - godt omdømme
  • Påvirkningskraft; muligheten til å sette kurs for selskapets utvikling videre
  • Medeierskap i selskapet

Dette, sammen med et godt arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser og ambisjoner om vekst, håper vi er attraktivt for vår nye daglig leder.

Ved behov for ytterligere informasjon, ta gjerne kontakt med Frode Bjørnæs, tlf. 958 24 529 eller Mari Midthaug, tlf. 901 11 403 i Hartmark Executive Search. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søknadsfrist er 11. januar.

Søk stilling

Vis flere stillinger: