HR Forretningspartner

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 37 milliarder kroner, og halvparten av de 8 200 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Stillingen inngår i Veidekke Infrastruktur, som driver landsdekkende anleggsvirksomhet med prosjekter innenfor vei, bane, kraftanlegg, industrianlegg og flyplasser for private og offentlige kunder. Selskapet er Norges største asfaltentreprenør og nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innenfor drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Årlig omsetning er på NOK 9,2 milliarder (2019), og virksomheten har ca. 2 300 ansatte, hvorav 1 500 fagarbeidere og 800 funksjonærer.

FirmaVeidekke Infrastruktur
FylkeOslo
Søknadsfrist15.01.2021

Til anleggsvirksomheten i Veidekke Infrastruktur ser vi etter en HR Forretningspartner (HRFP) som skal være den operative HR-støtten for våre ledere. Du vil omsette selskapets overordnede HR-strategi ut i praksis. Du vil identifiserer behov for forbedringer innen utvikling av medarbeidere og organisasjonen. Som HRFP vil du aktivt støtte ledere og drive HR-prosessene hos oss.

Som HR Forretningspartner vil du blant annet jobbe med:

  • Rekruttering og innfasing av medarbeidere
  • Prestasjon- og medarbeiderutviklingsprosesser med fokus på langsiktighet
  • Systematisk kompetanseutvikling, talentutvikling og oppfølging
  • Teamutvikling og effektive ledergrupper
  • Oppfølging av medarbeiderundersøkelser
  • Lønn- og kompensasjonsprosesser
  • Utarbeidelse av konsepter og opplæring av lederne i HR-prosessene, deriblant bidra til en god implementering av nytt HR-system
  • Veilede ledere i personalsaker
  • Partssamarbeid med tillitsvalgte

Som HR Forretningspartner vil du bidra til utvikling i fagområdet, og i forretningsområdet. I tillegg må du kunne jobbe i ledergrupper og delta i verdiskapningen sammen med de øvrige ledergruppemedlemmene. HR forretningspartner rapporterer i fagfunksjonen.

Kvalifikasjoner

Du har bred og praktisk HR-erfaring (minimum 5 år) fra en proaktiv og forretningsnær HR rolle, fortrinnsvis med en master i HR eller økonomi. Du kan vise til gode resultater fra samarbeid med tillitsvalgte. Om du har erfaring fra bransjen og/eller prosjektorganisasjoner, eller konsulentbakgrunn vil være en fordel. Har du sertifisering og erfaring med ulike HR-verktøy og metoder er det også et pluss. Reisevirksomhet må påregnes.

Profil

Du er forretnings- og kundeorientert og får energi av å jobbe tett på virksomheten, med en positiv og vennlig fremtoning der du tilpasser din kommunikasjon til ulike typer mennesker og ulike situasjoner. Du er god på å forankre og får gjennomslag for ditt budskap, både muntlig og skriftlig.

Du er proaktiv og tar initiativ, følger opp og har god gjennomføringsevne. Du forstår viktigheten av å bygge relasjoner og å skape tillit, og viser høy grad av integritet i ditt arbeid. Hos oss har vi en travel og spennende arbeidshverdag med mange utfordringer, og det er derfor også viktig at du har evnen til å koble helt av innimellom.

Vi ønsker oss en lagspiller, som samtidig er selvgående, trygg og sterk. Det er viktig at du evner å være tydelig overfor dine omgivelser og setter grenser. Du bruker tid på å holde din kompetanse oppdatert, og deler din kunnskap med dine kolleger.

Vi tilbyr

Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kolleger, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet under ansvar. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig for oss. Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram – vi mener dette gir en unik og samlende bedriftskultur.

Kontaktpersoner:

Gro Hege Haraldsen Nordbye

958 18 126

Tone Kringstad

900 95 197

Søk stilling

Vis flere stillinger: