Tilbudskoordinator Bygg & Eiendom

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeOslo
Søknadsfrist17.01.2021

Multiconsult har vært, og er, rådgiver for flere av det vi mener er de mest spennende og utfordrende byggeprosjektene i Oslo. Det ligger krevende tilbudsprosesser bak prosjekter som Munchmuseet, Deichmanske hovedbibliotek, Nye Rikshospitalet, Kilden barnehage og Bjørvika skole. For å posisjonere oss for videre utvikling av tilbuds- og markedsarbeidet vårt søker vi nå en tilbudskoordinator som kan bidra til at vi jobber enda smartere og mer effektivt.

Vi ser etter deg som er god til å planlegge og strukturere hverdagen din, og som klarer å holde hodet kaldt og hjertet varmt, selv når det er høyt tempo og mange leveranser samtidig.

Hvem er du?

Det er ønskelig at du har erfaring fra markeds- og tilbudsarbeid og at du har bransjeerfaring fra bygge-, anleggs- og eiendomsnæringen. Det er også ønskelig at du har kjennskap til regelverket for offentlige anskaffelser. Du trives i en hverdag med høyt tempo, har gode koordineringsevner og fremtredende samarbeidsevner. Du har også en god skriftlig og muntlig fremstillingsevne. Du er ikke redd for å ta ansvar, og tar initiativ til å finne løsninger og tilegne deg informasjon selv, du er serviceinnstilt og positiv. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Hva skal du jobbe med hos oss?

Som tilbudskoordinator i Bygg og Eiendom Oslo vil du være en del av vårt marked- og salgsteam. Du rapporterer til Leder for marked og salg i enheten Bygg og Eiendom Oslo. Som tilbudskoordinator vil du yte administrativ bistand i tilbudsarbeidet. Dette innebærer å følge opp muligheter i CRM, organisere rammer rundt tilbudsarbeid, bearbeide CVer og referanseprosjekter inn mot spesifikke tilbud og være ansvarlig for å fremskaffe all dokumentasjon som kreves for å svare ut kvalifikasjonskravene, samt levering av tilbudet i henhold til kundens spesifikasjoner.

Tilbudskoordinator har også ansvar for å identifisere muligheter ved daglig overvåking av ulike markedsplasser som Doffin, Mercell, Tendsign og Byggfakta. Alle identifiserte muligheter skal registreres i CRM og presenteres for ledelsen i Bygg- og Eiendom for videre beslutning. Som tilbudskoordinator vil du også være en av våre superbrukere på CRM og CV-verktøyet vårt, og bistå med opplæring og kontinuerlig kvalitetsheving av CVer og referanseprosjekter.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

For ytterligere informasjon om stillingen, vennligst ta kontakt med Inger Basberg, leder for Marked og Salg, på tlf:92402041, eller e-post: inger.basberg@multiconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: