Senior Rådgiver Fornybar Energi

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med til sammen 1.500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

FirmaRambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist17.01.2021

Vi inviterer deg til å ta i bruk din erfaring og kompetanse i en stilling hvor du får jobbe med spennende prosjekter som bidrar til å utforme fremtidens energiløsninger. For denne rollen trenger du å være motivert for tverrfaglig jobbing, nysgjerrig på å lære fra andre samt kreativ for å bidra med innovative og smarte løsninger til våre kunder. Vi har ambisjoner om å lede an i det pågående grønne skiftet, og ser etter deg som evner å se forbi det åpenbare .

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår avdeling for VVS, Energi og Mijø

Som vår nye Senior Rådgiver innenfor Fornybar Energi blir du en del av seksjon for Energi og Miljø. Vi er i sterk vekst og utvider stadig vår produkt- og kundeportefølje. Vi søker nå nye rådgivere til å jobbe med spennende, miljøambisiøse prosjekter med det nyeste innen batteriteknologi, hydrogen, fornybar energiproduksjon, energi til transport og smarte energisystemer.

Innen batteriteknologi jobber vi med utredninger og prosjektering rundt produksjonsprosess for batterier. Innen hydrogen og energi til transport jobber vi med produksjon av hydrogen, flytendegjøring av hydrogen og ladeinfrastruktur. Innen fornybar energiproduksjon og smarte energisystemer jobber vi med energilagring, solcelleanlegg og varmepumper.

Du vil bli en del av et ledende fagmiljø innen tekniske fag, miljø og energi og vil jobbe med realisering av spennende prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Vi samarbeider med mange ulike fag på tvers av kontorer i Norge og på tvers av landegrenser i prosjekter i Danmark, Sverige eller UK.

Typiske arbeidsoppgaver:

  • Planer og utredninger
  • Prosjektering og kravspesifikasjoner
  • Prosjektledelse
  • Analyse og mulighetsstudier

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som har høyere utdanning innen tekniske fag og mer enn 5 års relevant erfaring og har kompetanse innenfor relevante fagområder som nevnt ovenfor. Du kan vise til gode resultater og har gjerne et velutviklet nettverk. Andre viktige kvalifikasjoner omfatter:

  • Gode samarbeidsevner
  • Evne til å arbeide selvstendig
  • Faglig tyngde og integritet innen fornybar energi
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

I tillegg er det forventet at du stiller som oppdragsleder og fagansvarlig. Du vil representere Rambøll både i prosjekter ved prosjekteringsmøter, og jobbe aktiv med markedsarbeid, kundemøter, tilbudsarbeid og sist, men ikke minst fagutvikling.

Velkommen til vår divisjon for tekniske systemer

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare. I Rambøll vil du bidra til å skape et bedre samfunn.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 17.01.2021. Vi gjør oppmerksom på at søknader behandles fortløpende.

Har du spørsmål?

Kontakt Seksjonsleder Guillermo Duran Moro tlf: 45422090 mail: guillermo.moro@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: