Seksjonsleder Elektro (Drammen, Tønsberg, Skien)

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeViken
StedDrammen
Søknadsfrist17.01.2021

Har du elektroteknisk erfaring og gode lederegenskaper? Har du en lederspire i magen?

Multiconsults solide kompetanse, kapasitet og pågangsmot har gitt oss de største og mest spennende prosjektene i hele landet. Vi er rigget for store satsninger og en rivende utvikling. Er du klar for å ta rollen som leder i seksjonen Elektro, og sammen med oss bidra til at seksjonen når nye høyder?

FÅ EN SPENNENDE OG UTFORDRENDE ARBEIDSHVERDAG I MULTICONSULT

I dag jobber våre rådgivere med stor bredde av prosjekter innen bygg, industri og samferdsel. Gjennom prosjekter som Campus ÅS, Northern Lights, Fornebubanen og Tønsberg Sykehus samt en stor bredde av regionale oppdrag gir vår prosjektportefølje oss en unik mulighet til å hele tiden utvikle oss og være kompetanseledende.

Som seksjonsleder vil du bidra til at vi vinner mange flere av disse prosjektene i fremtiden og du vil kunne tilby etterspurte nøkkelressurser med vinner-CV-er. Stillingen er en spennende mulighet for deg som ønsker å bruke din fagkompetanse og lederegenskaper til å videreutvikle en seksjon i et av Norges sterkeste fagmiljøer innen elektro.

Det er stor etterspørsel etter våre tjenester og vi har høye vekstambisjoner. Dermed kommer du inn i en enhet som har en meget spennende fremtid, hvor vi tror du blir trigget av mulighetene dette gir deg.

Din jobb vil bestå i å lede og utvikle seksjon Elektro og være en del av lederteamet i avdeling bygg og industri. Seksjonen er en del av et stort elektromiljø i selskapet som samarbeider tett faglig og kommersielt, og godt med øvrige fagmiljøer i Multiconsult.

Relevante arbeidsoppgaver vil være knyttet til:

  • Delta i avdelingens lederteam, og drive seksjonens salg og markedsarbeid
  • Arbeide i rådgiveroppdrag, særlig tidligfase og oppdragsledelse
  • Porteføljeledelse av seksjonens oppdrag
  • Faglig utvikling i seksjonen
  • Personal- og resultatansvar for seksjonen

HVEM ER DU?

For å lykkes i stillingen som seksjonsleder må du være god til å skape relasjoner, bygge nettverk og generere de gode oppdragsmulighetene for Multiconsult. Du er opptatt av våre kunder og partnere, og evner å motivere medarbeiderne til det samme.

Vi ser etter deg som har utdannelse som ingeniør eller sivilingeniør, med noen års erfaring som rådgiver eller annen relevant bransjebakgrunn. Vi vektlegger din interesse for å skape gode resultater, utvikle mennesker, faglig kvalitet, fokus på samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap. Vi ønsker også at du er fremoverlent når det kommer til digital utvikling og bærekraft i våre leveranser.

Videre er det en fordel at du har: 

  • Ledererfaring fra oppdrag/prosjekt, erfaring med personalledelse er ønskelig
  • Erfaring fra marked og salg – forståelse for kundebehandling
  • God tverrfaglig og helhetlig forståelse
  • Forretningsforståelse og driv til å skape resultater sammen med andre

HVA KAN VI TILBY DEG?

  • Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og –utvikling
  • En god balanse mellom arbeid og fritid
  • Gode kollegaer og flotte, sentralt plasserte kontorlokaler i Drammen
  • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer
  • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
  • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid
  • Firmahytter rundt omkring i hele landet

Er du den rette for jobben? Vil du bli en Muliggjører i Multiconsult? Ikke nøl med å sende oss din søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

Kjenner du deg ikke helt igjen i denne beskrivelsen? Ta likevel kontakt med oss for en uforpliktende prat, det er mange spennende muligheter i selskapet!

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med seksjonsleder John-Ivar Asbjørnsen, mobiltelefon 906 19 151.

Søk stilling

Vis flere stillinger: