Anleggsleder

Aktiv Veidrift ble grunnlagt i 2002 og er en lokal entreprenør med om lag 100 dyktige medarbeidere. Selskapets har 3 forretningsområder innen grunnarbeider; vann og avløp, vei og næringstomter. I tillegg har selskapet driftsavtale med Drammen kommune hvor de har ansvar for vedlikehold av alt fra veier til torg, sommer som vinter.

FirmaAktiv Veidrift
FylkeViken
StedDrammen
Søknadsfrist03.01.2021

Aktiv Veidrift er i vekst og har behov for å rekruttere nye anleggsledere.

Som anleggsleder vil du ha resultatansvar for både større og mindre prosjekter. Du vil ha ansvaret for produksjonsplanlegging og optimalisering, delta på oppstartsmøter og byggemøter samt utarbeide og følge opp prosjektets ukeplaner. Aktiv Veidrift har i de siste årene forbedret sine arbeidsprosesser betydelig og du vil finne god støtte i selskapets arbeidsmetodikk og rutiner.

Vi søker etter en person som har:

  • Teknisk fagskole, realkompetanse med relevant fagbrev kan erstatte formell utdannelse
  • Dokumenterte resultater som anleggsleder/formann for VA prosjekter eller andre typer grunnarbeidsprosjekter
  • God IT kompetanse

Vi vil legge vekt på din kremmerånd, din selvstendighet samt din tydelige kommunikasjon. Vi forventer at du har "passion" for anleggsfaget samt at du er en samarbeidsorientert motivator som bidrar til effektivitet og samhold hos medarbeiderne.

Aktiv Veidrift er et selskap i kraftig vekst, med solid økonomi og en betydelig ordrereserve. Du vil få en sentral plass i videreutviklingen av et miljøbevisst selskap med en fremtredende prestasjonskultur. Selskapets prosjekter er i hovedsak i nærområdet.

Ved spørsmål, kontakt våre rådgivere i AWN Executive Search:

Søk stilling

Vis flere stillinger: