Dagfinn Helsem og Rune Deglum. Foto: BoligPartner

Helsem blir ny kjedeleder for Norhus

Dagfinn Helsem er ansatt som kjedeleder for Norhus Kjeden AS, som selger og bygger hus under merkevaren Norhus.

Han har lang erfaring fra ferdighusbransjen blant annet som kjedeleder i VestlandsHus AS, og blir nå kjedeleder for Norhus Kjeden AS, som er en del av Bolig Partner-konsernet.

- Vi relanserer konseptet Norhus, som vi har hatt liggende en periode. Med det ønsker vi å realisere synergiene i en merkevare vi allerede sitter på. Det er veldig gledelig at vi har klart å få med oss Dagfinn til å lede Norhus. Med den erfaringen han har fra bransjen, og kompetansen han sitter på, er vi sikre på at han vil være en viktig brikke for å løfte Norhus opp til å bli en betydelig aktør i vårt konsern og i bransjen for øvrig, sier direktør for kjedeutvikling i BoligPartner Konsern AS, Rune Deglum i en pressemelding.
Helsem har også erfaring fra styrearbeid i produksjons- og handelsbedrifter, samt fra Boligprodusentenes Forening.
- Norhus og BoligPartner-konsernet skiller seg tydelig ut fra de andre boligkonseptene jeg har erfaring fra, ved å ha et komplett tilbud til forhandlerne sine. Herunder alt fra tomteanskaffelser, regulering, til komplett byggesett inkludert mengde og prisgaranti. Gjennom hovedkontoret på Hamar leveres det et komplett tjenestetilbud. Organisasjonen preges av høy kompetanse, evnen til å formidle, dele kunnskap og hele tiden ønske det beste for kunde og kollega, sier Helsem i meldingen, som ser frem til å være med på relanseringen av merkevaren Norhus.

- Fundamentet som ligger her skal vi bygge videre på, ved å relansere Norhus som merkevare. Det er veldig spennende. Jeg er opptatt av at vi skal være til å stole på. Vi skal holde det vi lover, og vi skal være etterrettelige og skikkelige i alt vi foretar oss, forteller Helsem.