Samfunnsøkonom

Nye Veiers formål er å forestå planlegging, utbygging, drift og vedlikehold av deler av det norske riksveinettet. Selskapet er 100 % eid av Den norske stat ved Samferdselsdepartementet. Nye Veier ble stiftet i 2015, og var i operativ drift fra 1. januar 2016.

Selskapet har hovedkontor i Kristiansand og en utbyggingsportefølje per 31.12.2019 på 700 km firefelts motorvei med en estimert utbyggingskostnad på 182 milliarder kroner.

Ledere og medarbeidere i selskapet skal være gode rollemodeller og ha utfyllende kompetanse.

Vi vektlegger egenskaper som nytenkning, høy integritet og en offensiv holdning inn mot prosjektutvikling og gjennomføring.

FirmaNye Veier
FylkeAgder
StedKristiansand
Søknadsfrist08.01.2021

Vil du være med å løse fremtidens mobilitetsutfordringer i et selskap der samfunnsøkonomisk lønnsomhet benyttes som et prioriteringskriterium?

Nye Veier AS søker etter samfunnsøkonom som ønsker å jobbe i et nasjonalt kompetansemiljø med hovedkontor i Kristiansand. Stillingen rapporterer til Leder Strategi og klima.

Ansvar og arbeidsoppgaver:

Stillingen vil ha ansvar for oppgaver knyttet til finansiering og samfunnsøkonomi. Hovedoppgavene vil være:

  • Utrede faglig grunnlag for bompengefinansiering av prosjektporteføljen
  • Legge til rette for lokalpolitisk tilslutning av bompengeopplegg, samarbeid med Samferdselsdepartementet og Vegdirektoratet i forbindelse med stortingsproposisjon
  • Samarbeid med regionale bompengeselskaper
  • Initiere og utarbeide gode beslutningsgrunnlag der bruk av samfunnsøkonomiske analyser med høy faglig kvalitet inngår.
  • Delta i arbeid med Nasjonal Transportplan
  • Delta i arbeid med metodeutvikling
  • Representere selskapet i faglige fora nasjonalt og internasjonalt

Arbeidsoppgavene kan endres etter hvert som selskapet videreutvikles.

Stillingen vil ha relasjoner til øvrige deler av organisasjonen, samt eksternt, inkludert leverandører innen relevante områder.

Ønsket kompetanse og erfaring:

Rollen krever mastergrad i samfunnsøkonomi eller tilsvarende relevant utdanning på masternivå. Du må også ha minimum fem års relevant erfaring. For å kunne utføre arbeidet er det også avgjørende at du har god norsk og engelsk formuleringsevne, både muntlig og skriftlig.

Personlige egenskaper:

  • Gode samarbeidsevner og evne til dialog med fagmiljø både internt og eksternt
  • Gode analytiske evner og evne til å se sammenhenger
  • Nytenkende og resultatfokusert
  • God skriftlig og muntlig framstillingsevne
  • Åpen, ærlig og høy integritet

Du må ha evne til å skape engasjement og eierskap hos alle involverte aktører. Det vil være avgjørende at du er tydelig, nøyaktig og evner å ta initiativ for kontinuerlig forbedring. Det verdsettes om du er fleksibel, tilpasningsdyktig og har høy gjennomføringsevne. Du må kjenne deg igjen i selskapets verdier og det faktum at Nye Veier fornyer, forbedrer og forsikrer, i tillegg til at du opptrer lojalt og med høy integritet.

Vi tilbyr:

Du vil ta del i et kompetent miljø med ledere og fagpersonell rekruttert fra ulike bransjer og sektorer, slik som bygg/anlegg, oljeservice, rådgivere og andre fra privat og offentlig virksomhet. Du vil også ta del i og utvikle Nye Veiers egen bedriftskultur, hvor selskapet drar nytte av breddekompetansen og erfaringer ansatte har med seg fra ulike bransjer. Selskapet verdsetter inkluderende samarbeid og nytenkning, noe som medfører at du både blir sett, hørt og har en påvirkningsmulighet i det daglige. Nye Veier har som policy å tilby markedsbasert lønn, innskuddspensjon, gode personalforsikringer og fleksibel arbeidstid. Ta kontakt med Jefferson Wells for ytterligere informasjon.

Arbeidssted vil primært være hovedkontor i Kristiansand, men alternative løsninger kan være aktuelt dersom det legger til rette for at riktig kandidat ansettes.

Søknadsinformasjon:

Jefferson Wells bistår Nye Veier AS i rekrutteringsprosessen og håndterer alle henvendelser på vegne av dem. Registrer din CV og søk på stillingen på www.jeffersonwells.no. Det er en fordel om du legger ved et motivasjonsbrev.

Frist: Snarest og innen 8 januar 2020

Arbeidssted: Primært hovedkontor, med muligheter for andre lokasjoner

Tiltredelse: Etter avtale

Kontraktsform: Fast ansettelse

For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen, kontakt Jefferson Wells ved;

Marianne Munthe-Kaas i Jefferson Wells på tlf. 995 04 566 / epost: marianne.munthe-kaas@jeffersonwells.no eller

Anette Moen, mobil +47 930 09 353 / epost: anette.moen@jeffersonwells.no

MERK: I forbindelse med rekrutteringsprosessen henviser vi til Nye Veiers personvernerklæring, https://www.nyeveier.no/personvernerklaering

Søk stilling

Vis flere stillinger: