Steinar Wallestad. Foto: Skanska

Wallestad er ny investeringsdirektør i Skanska Eiendomsutvikling'

Steinar Wallestad er fra 1.desember ny investeringsdirektør i Skanska Eiendomsutvikling.

– Jeg er takknemlig for muligheten til å komme tilbake til Skanska Eiendomsutvikling. Jeg hadde noen fine år her for noen år tilbake, og gleder meg over å være tilbake igjen, og til å bidra til en videre vekst i alle regionene og byene som vi skal ha fokus på som boligutvikler. Nå ser vi fram til å skape enda flere boligprosjekter med fokus på miljø, bærekraft og gode boliger for kundene våre, sier Wallestad i en pressemelding.

Wallestad kommer fra tilsvarende rolle i Profier, der han har jobbet de siste ti årene.

– Jeg har gledet meg veldig til å få Steinar på plass. Han har en profil som vi har vært ute etter lenge, og med Steinar på laget innebærer dette et vesentlig taktskifte på Investeringssiden. Steinar blir viktig i vår strategiske satsing på samarbeid med flere tomteeiere og boligutviklere i og utenfor Oslo. Med kunnskapen og nettverket han sitter på, forventer vi enda flere spennende samarbeidsprosjekter i tiden fremover, sier Konserndirektør i Skanska Eiendomsutvikling, Thorbjørn Brevik i meldingen.

– Vi rigger oss for en ny strategiperiode som starter 1.januar 2021, og Steinar er første nyansettelse av flere som vil komme ila de neste månedene. Vi setter et større fokus på landbanken vår, og satsingen på investeringskompetanse stårsentralt, legger han til.