Elektriker Sogn

Med nesten 200 års erfaring er Mesta Norges ledende entreprenørkonsern innen drift og vedlikehold av vei. I tillegg sitter vi på lang erfaring og spisskompetanse innen anlegg, spesialproduksjon og elektro. Mesta utfører anleggs- og vedlikeholdsoppdrag for statlige, kommunale og private kunder over hele landet.

FirmaMesta Elektro
FylkeVestland
StedKaupanger
Søknadsfristsnarest

I Mesta har vi et felles mål, og det er å sørge for at folk kommer trygt fram, 24 timer i døgnet. Våre elektroinstallasjoner er nødvendig for sikkerheten til trafikanter langs vei og bane. Mesta elektro har spesialkompetanse innen automasjons- og styringsløsninger, og store deler av virksomheten er knyttet til tekniske utrustninger i tunneler og langs vei.

I Sogn har vi flere drifts og vedlikeholdskontrakter for Statens vegvesen innen tunnel, veglys og elektroteknisk utstyr. Vi søker nå etter flere elektrikere som kan hjelpe oss dette viktige arbeidet. Oppmøtested er i Kaupanger.

Noen av arbeidsoppgavene dine som elektriker i Mesta:

  • Reparasjon og tilsyn med elektroinstallasjoner langs veg og tunnel
  • Installasjon, drift og vedlikehold av elektroinstallasjoner langs veg og tunnel
  • Delta i beredskap
  • Etablering av nye anlegg

Hvem er vår nye elektriker?

Den rette kandidaten har erfaring fra veielektro og har fagbrev som elektriker/gruppe L.

For å lykkes i jobben er det viktig at du er selvgående og jobber nøyaktig og strukturert. Som elektriker er samarbeid og kommunikasjon viktig, du må derfor ha god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk.

Hvorfor skal du jobbe i Mesta elektro?

Arbeidshverdagen kjennetegnes av høyt tempo, samarbeid og stor endringsvilje. Hos oss får du konkurransedyktig lønn og svært gode pensjons- og forsikringsordninger. Som elektromontør vil du bli en viktig brikke i et arbeidet med å holde infrastrukturen i gang; et samfunnskritisk oppdrag.

For å søke laster du opp din CV og svarer på noen spørsmål som er relevant for stillingen. Du skal ikke laste opp noe søknadsbrev. Søknader behandles fortløpende.

Kontaktperson

Frank Elvagjeng

Prosjektleder

Telefon 417 28 261

Søk her

Vis flere stillinger: