Elektro-/ Ekom-installatør

Bravida er Nordens ledende leverandør av service- og installasjonstjenester, som tilbyr spesialkompetanse innen teknikk-områdene elektro, rør og ventilasjon. Selskapet tar ansvar for hele installasjonsprosessen, fra design og prosjektering til installasjon og service. Bravida tilbyr også tjenester innenfor spesialområder som sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift.Bravida kombinerer det store selskapets ressurser med den lokale bedriftens fleksibilitet og nærvær. Totalt har Bravida over 11 000 medarbeidere, i Sverige, Norge, Danmark og Finland. I Norge har Bravida over 60 avdelinger og over 3000 ansatte. Ambisjon er å være en fremtidsrettet bedrift som leder an og bidrar til å videreutvikle bransjen. Vår elektroavdeling i Follo har rundt 50 medarbeidere og en omsetning på ca. 70 millioner kroner. Vi er derfor en betydelig aktør innen vårt markedsområde. Les mer om Bravida på deres hjemmesider: www.bravida.no.

FirmaBravida
FylkeViken
StedSki
Søknadsfristsnarest

Ønsker du å bli en del av Nordens ledende installasjonsselskap? Er du fagorientert med brennende interesse for kvalitet og sikkerhet?

Bravida avdeling Follo søker nå etter Elektro-/ Ekom Installatør

Vårt mål er å bli kundens prefererte valg, og samtidig en attraktiv arbeidsgiver i bransjen. Nå søker vi en ny installatør til vårt kontor på Follo! Du vil få installatør ansvaret ved avdelingen og være sentral i jobben med å videreutvikle kompetansen innen elektrofaget, både operativt og strategisk. Dette innebærer blant annet oppdragsoppfølging med kontroll, planlegging av ressursbehov og kompetanseoppfølging av avdelingens montører.

Gjennom din faglige kompetanse, din entusiasme og forretningsforståelse blir du en viktig rolle i selskapet og bidragsyter! Er du den vi ser etter?

Andre sentrale arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

  • Ha ansvar for faglige godkjenninger i forhold til eltilsynet, andre lovpålagte krav eller bransjeordninger.
  • Lede og utvikle medarbeidere
  • Bidra til å utvikle mål, strategier og handlingsplaner iht internkontrollforskriften.
  • Være en offensiv pådriver og initiativtaker innen produktivitets- og kvalitetsforbedring innen faget.
  • Rapportering til avdelingssjef

Vi søker deg med høyere relevant utdanning innenfor tekniske fag, og erfaring fra tilsvarende rolle. Du har god bransjekunnskap og kan enkelt sette deg inn i tekniske spørsmål og utfordringer. Du er i tillegg godkjent elektroinstallatør. Har du også EKOM autorisasjon, er det et pluss. Det kan være aktuelt å gi riktig kandidat uten installatørprøven mulighet i rollen, kravet vil uansett være at man er kvalifisert til å gjennomføre prøven. Som person er du strukturert og overbevisende, med ditt engasjement og faglige stolthet blir sett på som en pålitelig samarbeidspartner og ressurs. Hvis du i tillegg trives med å arbeide selvstendig og analytisk, er dette jobben for deg. Vi forutsetter gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsegenskaper.

Vi tilbyr en spennende og variert arbeidshverdag hos Norges ledende totaltekniske entreprenør. Hos oss kommer du inn i et uformelt, støttende og sosialt arbeidsmiljø, hvor alle har en felles ambisjon om å lykkes sammen. Konkurransedyktige lønnsbetingelser og gunstige pensjons- og forsikringsordninger er en selvfølge.

Kontakt vår rekrutteringspartner Head4More ved André Haaland +47 970 77 785, eller Karoline Victoria Holtan +47 984 68 704 for utfyllende informasjon. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest gjennom www.head4more.com. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Bravida.

Søk her

Vis flere stillinger: