Prosjektleder - Byggherre

MittEgetLokale AS eies av Bakkegruppen som ble etablert i 2003. Bakkegruppen har nå over 100 ansatte og selger årlig boliger for over en milliard kroner. Selskapet besitter en tomtebank med fremtidige boligprosjekter for 25 milliarder kroner og har en verdijustert egenkapital på to milliarder kroner. Konsernets største virksomhet er bolig- og prosjektutvikling innenfor leilighetsprosjekter, småhus feltutbygging og tomteutvikling.

MittEgetLokale AS er et nystartet selskap som har utviklet et konsept som gir muligheter for å eie ditt eget lagerlokale. Endringer i boform og bosettingsmønster medfører nye behov for lagring av eksempelvis båt, bobil og annet. Mange vil ha et eget hobbyverksted og småbedrifter ønsker lagerplass.

Konseptet er utviklet og i salg i markedet aktivitetene er i gang med en rekke prosjekter i hele Sør-Norge.

Se: mittegetlokale.no

FirmaMittEgetLokale
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

PROSJEKTLEDER - BYGGHERRE

Mange av våre boligkjøpere etterspør lagerlokaler til privat bruk, og i tillegg har vi fått stor respons fra mindre bedrifter med behov for lagerplass. MittEgetLokale AS har utviklet et konsept som skal dekke slike behov ved at ferdigbygde lokaler i ulike størrelser kan kjøpes og eies.

Vår nye prosjektleder vil få ansvar for egne prosjekter fra akkvisisjon av ferdigregulerte tomter, til ferdigstillelse av lagerlokaler. Vi fokuserer på krav til funksjonalitet og kvalitet i samsvar med vår produktbeskrivelse.

For å lykkes med prosjektene stilles det store krav til samarbeid og koordinering med eksterne og interne relasjoner.

Prosjektleder må ha god økonomiforståelse og bred byggfaglig kunnskap for å sikre en vellykket prosjektgjennomføring.

Du er utdannet ingeniør innen byggfag, og du har erfaring fra prosjektledelse hos entreprenør og/eller byggherre. Byggherrekompetanse vektlegges. Det er viktig at du kan etablere gode og langsiktige relasjoner, samtidig som du er utadvendt, uredd og fleksibel. Du er kreativ, og du evner å sluttføre påbegynte oppgaver.

Du liker å arbeide i team, og du ser på samarbeid, både internt og eksternt, som viktig for at vi sammen skal kunne skape gode resultater.

Vi kan tilby en viktig rolle i selskapet, gode muligheter til å påvirke egen arbeidsdag, korte beslutningsveier og en seriøs og langsiktig arbeidsgiver.

Vi søker deg som ser muligheter og har kunnskap innen digitalt støttet prosjektledelse.

MittEgetLokale AS tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter i et selskap med store ambisjoner. Kontor i moderne lokaler på Skøyen i Oslo. Stillingen vil medføre noe reising ettersom selskapet allerede er i gang med prosjekter flere steder i Norge.

Ønskes ytterligere informasjon om stillingen, kan du kontakte Compass Human Resources ved Johnny Aastad på telefon 909 80 198. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søknad med CV lastes opp snarest via søknadsknappen her

Vis flere stillinger: