Avdelingsleder

REBLOCK® gruppen som ble etablert i 2007 av Gründer Richard I A Sandvik. REBLOCK er et av de mest løsningsorienterte og innovative selskapene i bransjen med et stort fokus på kunden. Kulturen består av et YES preget dyktig team som alltid står beredt til å hjelpe våre kunder. REBLOCK gruppen er i dag et av de ledende selskapene i Norge i sin bransje med en total omsetning på 120 mill. og voksende.

REBLOCK gruppen består i dag av totalt 3 selskaper med følgende fokusområder:

REBLOCK Contracting – Entreprenør avd. med fokus på del og total entreprise i proff markedet for levering av bygg. Kjerneproduktet er byggmoduler og supplerende elementer eller stålstruktur. Leverer alt fra sykehustilbygg til kontorbygg med nedslagsfelt i hele Norge.

REBLOCK Container – Container, stålmodul og ombyggings selskap som tilbyr enkelt eller prosjekt leveranser over hele Norge.

REBLOCK Rental – Utleie av containere og modul løsninger for rask levering med nedslagsfelt i hele Norge.

Vårt slagord er: I vår verden er alt mulig! Slik løser vi hverdagen for våre kunder.

Siden oppstarten har total salget til nå vært over svimlende 600 millioner.

Stoltenheten ligger i vår service som gir fornøyde kunder.

FirmaReblock Contracting
FylkeViken
StedLørenskog / Lillestrøm
Søknadsfrist04.01.2021

REBLOCK® Contracting er et entreprenørselskap i sterk vekst og som inngår i et større konsern.

REBLOCK Contracting er en utradisjonell entreprenør bedrift med fokus på anbud og proffkunder med del og total entreprise for leveranse av bygg. Som Avdelingsleder i REBLOCK Contracting vil du være ansvarlig for å iverksette endringsinitiativer og skape langsiktige resultater gjennom selskapet. Du vil være en operativ avdelingsleder som også fronter gruppen utad. For å lykkes som avdelingsleder hos oss må du like en travel hverdag, være en dyktig organisator, ha en positiv innstilling og aldri gi opp. Du er en vinnertype med et drivende ønske om å lykkes og hele tiden ønske å utvikle deg. Du kommuniserer tydelig med mennesker, er trygg på deg selv og evner å skape et godt dynamisk vinnerteam! Vi har en YES-kultur og vårt slagord er Alt er mulig!

REBLOCK® Contractingsøker operativ Avdelingsleder til Reblock - et selskap i sterk vekst.

Stillingen som Avdelingsleder er en spennende nøkkelrolle og en lederstilling i selskapet. Reblock er en del av et større konsern og et entreprenørselskap i sterk vekst.

Som Avdelingsleder er vi avhengig av at du bygger tillit og gode relasjoner til ulike aktører både internt og eksternt, samtidig som du også besitter en faglig tyngde og har god innsikt i bransjen.

Du må trives med tverrfaglige utfordringer og du får følge prosjektene fra A til Å.

Du vil som Avdelingsleder være overordnet ansvarlig for din avdeling gjennom målsetninger, budsjetter og produksjons- og markedsplaner. Avdelingslederen skal også fronte Reblock sine ambisjoner om å skape, utvikle og se løsninger i alle utfordringer.

Arbeidsoppgaver:

  • Ansvar for strategisk utvikling av avdelingen
  • Ansvarlig for avdelingens resultater, personalansvar og for utvikling av de ansatte
  • Oppfølging av kunder og samarbeidspartnere relatert til avdelingens arbeid
  • Kostnadsbudsjett og kostnadsoppfølging
  • Aktiv deltakelse i ledergruppe og rapportering til Daglig leder
  • Bidragsyter i form av videreutvikling og strategiarbeid i avdeling

Kvalifikasjoner:

Du er utdannet Bachelor innen bygg, VVS eller elektro eller har annen relevant utdannelse. For å lykkes i rollen må du ha prosjekterfaring. Det vil bli sett på som en fordel om du har erfaring innen KS og HMS.

Personlige egenskaper:

Du er inkluderende og har gode samarbeidsevner. Du må også være nøyaktig, strukturert og kvalitetsbevisst for å yte maksimalt i rollen. I tillegg er det ønskelig at du er tydelig, selvstendig og med stor gjennomføringsevne. Rollen vil også kreve høy grad av endringsvilje, tilpasningsdyktig og at du er løsningsorientert.

REBLOCK® Contracting tilbyr:

Et godt og positivt arbeidsmiljø preget av skaperlyst og gjennomføringskraft. Du vil få ansvar og innflytelse på egen og andres arbeidshverdag i tillegg til å påvirke selskapet i en ekspansjonsfase. Reblock tilbyr også gode personlige utviklingsmuligheter og muligheten til å finne løsninger der andre ser begrensinger.

Reblock tenker at alle er i familie og at alle skal kunne hjelpe hverandre når man har mulighet og ser andre trenger det. Det er en viktig del av Reblock og kunne gi tilbake til samfunnet. Når vi velger å gi er det viktig å kunne vite at det vi bidrar med får en direkte innvirkning. Derfor har vi valgt å gi donasjoner til Redd Barna, Plan Norge, Kirkens Nødhjelp og Barnekreft foreningen.

Søknadsinformasjon:

Jefferson Wells bistår Reblock i rekrutteringsprosessen og håndterer alle henvendelser i forbindelse med gjennomføring. Registrer din CV og søk på stillingen med søknadstekst på www.jeffersonwells.no

Frist: Snarest og senest 4. januar 2021. Vi intervjuer fortløpende.

  • Arbeidssted: Lørenskog, vi flytter i løpet av 2021 til Lillestrøm
  • Tiltredelse: Etter avtale
  • Kontraktsform: Fast ansettelse

MERK: Vi benytter bakgrunnssjekk og kredittsjekk som en del av denne rekrutteringsprosess.

Kontaktpersoner

Kristian Aarsnes Abrahamsen
Rådgiver, Jefferson Wells

E-postadresse: kristian.aarsnes.abrahamsen@jeffersonwells.no

Mobil: 913 67 999

Sidsel Jun Gausen
Rådgiver, Jefferson Wells

E-postadresse: Sidsel.Jun.Gausen@jeffersonwells.no

Mobil: 901 41 781

Vis flere stillinger: