Senior rådgiver kulturminner, Bergen

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfrist11.12.2020

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Ved Sweco sitt kontor på Fantoft i Bergen møter du nærmere 300 rådgivere som jobber innenfor alle rådgiverfagene. På region infrastruktur er vi 46 ansatte som jobber med arealplanlegging, kulturminner, VA, landskapsplanlegging og veiplanlegging. Nå søker vi en erfaren arkeolog som kan gå inn i rollen som seniorrådgiver på kulturminner. Du vil jobbe tett sammen med dine kolleger i gruppen plan og kulturmiljø med fem arealplanleggere og tre som er engasjert i kulturminner.

Hos oss vil du utvikle deg. Vi ser etter en nytenkende og resultatbevisstfagperson som har engasjement og motivasjon til å gjøre fagområdet kjent. Du får rik anledning til å bidra med fagkunnskap ved å ta initiativ til å skrive artikler og holde foredrag i aktuelle fora. Gode kommunikasjonsevner er en forutsetning, personlig integritet, selvstendighet og beslutningsdyktighet likeså. Tilbuds- og markedsarbeid er en viktig del av jobben, og vi ser for oss at du med din erfaring er i stand til å utvikle fagområdet og dele kunnskap med yngre og mindre erfarne kolleger. Du vi gå inn i roller som prosjektleder for planoppdrag og som fagansvarlig planlegger. Vi utfører hovedsakelig oppdrag for store offentlige og private aktører i Bergen og omegn, men du vil også bidra i oppdrag i øvrige Vestland fylke og i store prosjekter over hele landet.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

  • Du utfører planarbeid, rådgivning, prosjektering, anbud, prosjektledelse, prosjekteringsledelse, beregning, tegning og oppfølging.
  • Du holder foredrag på aktuelle seminar/konferanser.
  • Du skriver faglige artikler.
  • Du utarbeider kulturminneplaner.
  • Du lager konsekvensutredning for kulturminner, kulturmiljø, naturmiljø og friluftsliv.
  • Du er ansvarlig for konsekvensutredning og koordinering av alle fagfelt for konsekvensutredningen.
  • Du er prosjektleder og deltar i tilbuds- og markedsarbeid.
  • Du fungerer som mentor og lærer opp mindre erfarne kolleger.

Dette kan du

  • Du er utdannet arkeolog.
  • Du har minimum 10 års erfaring fra fagfeltet hos rådgiver, arkitektfirma, kommune, fylkeskommune, Riksantikvaren eller Fylkesmannen.

Søknader vurderes fortløpende.

Kontaktpersoner:

Inger Lena Gåsemyr

+47 92 02 56 26

ingerlena.gasemyr@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: