Vil du jobbe som byggingeniør på Svalbard?

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeSvalbard
StedLongyearbyen
Søknadsfrist03.01.2021

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Sweco har hatt virksomhet i Longyearbyen siden 1960-tallet. På Svalbard gjennomfører vi store og små prosjekter innenfor flere fagfelt. Svalbardkontoret er underlagt og jobber tett med vårt kontor i Bergen, Vestlandets største flerfaglige rådgiverkontor med 250 medarbeidere.

Hos oss vil du utvikle deg. I Longyearbyen får vi stadig nye utfordringer som må løses av dyktige fagfolk. Vi jobber tett på våre kunder, noe som gir oss mange forskjellige oppgaver som må løses på konstruksjoner i polare strøk. På Svalbard vil du få en unik mulighet til å utvikle dine ferdigheter under forhold de færreste får oppleve. Du vil bli inkludert i et arbeidsmiljø med stor takhøyde, høy trivsel og jobbe tett med våre kontorer andre steder i landet med solid teknisk kompetanse.

Dine arbeidsoppgaver kan være

  • Kontorledelse/virksomhetsledelse
  • Intern og ekstern prosjektledelse
  • Rådgivning og utredninger innen bygg og anlegg eller tekniske fag.
  • Tilbuds- og markedsarbeid
  • Jobbe tett på kunde og byggeplass

Dette kan du

  • Du har bachelor eller master
  • Du har minimum fem års relevant erfaring.
  • Du er en lagspiller som tar ansvar, ønsker å videreutvikle deg og setter kunden i sentrum.

Kontaktpersoner:

Ørjan Sundnes Nordhus

Gruppeleder

+47 975 47 846

orjan.Nordhus@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: