Administrerende direktør i Ruta Entreprenør, Rune Storm og administrerende direktør i Heimdal Eiendom, Ellen Tveit Klingenberg.

Ruta Entreprenør og Heimdal Eiendom satser i fellesskap på boligutvikling i Trondheim

Ruta Entreprenør og Heimdal Eiendom  inngår samarbeid og har sammen kjøpt opp to eiendommer som skal utvikles til nye boliger.

Ruta Entreprenør har sammen med Heimdal Eiendom inngått avtale om kjøp av eiendommene Njardarvollen 26 og Sunnlandsskrenten 13. Dette skjer gjennom selskapet Sunnlandsskrenten AS, ifølge en pressemelding fra Ruta Entreprenør.

Målet bak samarbeidet – som resulterte i tomtekjøpet i sommer – er at man gjennom kjernekompetansen til selskapene ønsker å utnytte synergiene som i dag henholdsvis ligger i å erverve, regulere og oppføre bygg, heter det i meldingen.

– Med Heimdal Eiendom har vi funnet en samarbeidspartner som utfyller oss på en veldig god måte. Sammen med Heimdal Eiendom sin kompetanse og tidlig involvering med bygningsmessige kompetanse ønsker vi å optimalisere kvalitet, miljø og bærekraft i prosjektet, sier administrerende direktør Rune Storm i Ruta Entreprenør.

Administrerende direktør i Heimdal Eiendom, Ellen Tveit Klingenberg ser også frem til samarbeidet med entreprenørselskapet.

– Vi utfyller hverandre og vil sammen ha betydelig kompetanse som vi har tro på kan utnyttes i prosessen, sier hun.

De aktuelle eiendommene ligger i et etablert og populært boligområde hvor det ikke lengre er hensiktsmessig å fortsette dagens næringsvirksomhet. Partene har tro på at dette blir et boligprosjekt med svært mange bokvaliteter, og i samsvar med Trondheim kommunens overordnede planer for byvekst og byutvikling.