Prosjektsjef

Miliarium Bolig utvikler eiendom med hovedfokus på bolig. Vi tar ansvar for og skaper verdier gjennom tomtekjøp, finansieringsstrukturer, reguleringsprosesser, konseptutvikling, salg/markedsføring, utbygging og kundeoppfølging.

Vi er svært kunde- og markedsorienterte i vår prosjektutvikling. Vi har eksempelvis utviklet vårt eget Premium-konsept som tilbys i utvalgte boligprosjekter.

Miliarium Bolig er i dag investert direkte og indirekte i en prosjektportefølje med et totalt urealisert potensiale på ca. 4.500-5.000 boliger.

Prosjektene våre er av variert størrelse og innhold. Vi vurderer hovedsakelig nye projektmuligheter i våre geografiske fokusområder som er Østlandet (håndterbart fra Oslo), Stor-Bergen, Bodø og Tromsø. Her gjennomfører vi prosjekter i egenregi og i samarbeid med partnere. I tillegg til direkteinvesteringer i og gjennomføring av egne prosjekter, eier vi 34% av Heimgard Bolig (fokus på boligutvikling i aksen Drammen-Porsgrunn) og 50% av Corponor (fokus på boligutvikling i Bodø).

Miliarium Bolig inngår i en gruppering av selskaper som sammen omtales som Adolfsen-Gruppen. Totalt representerer Adolfsen-Gruppen i 2020 ca. 23.000 ansatte i Norden, ca. NOK 13 milliarder i omsetning, ca. NOK 300 millioner i leieinntekter fra eiendom (etter nylig gjennomført salg av omtrent halvparten av selskapets utleieportefølje for ca. NOK 6 milliarder), samt et betydelig utviklingspotensial i eiendomsporteføljen. Hovedpersonene bak Adolfsen-Gruppen er brødrene Kristian A. Adolfsen og Roger Adolfsen.

Miliarium Bolig er Adolfsen-Gruppens spydspiss for boligutvikling. Miliarium Bolig har gjennom samarbeid med andre virksomheter i Adolfsen-Gruppen tilgang til bred og kompletterende erfaring og kompetanse. Dette kapitaliserer vi på i kombinasjonsprosjekter der det er aktuelt å integrere f.eks. barnehage, hotell, handel og andre næringsarealer, samt ulike former for driftsmodeller og servicefunksjoner.

FirmaMiliarium Bolig
FylkeOslo
Søknadsfrist20.12.2020

Miliarium Bolig har behov for å øke kapasiteten og kompetansen på (kompleks) gjennomføring, samt komplettere eksisterende erfaring og kompetanse på reguleringsarbeid. Vi søker Norges dyktigste og mest ambisiøse Prosjektsjef.

Planen er innledningsvis å gi vedkommende overordnet totalansvar for 2-4 prosjekter av ulik størrelse og kompleksitet, herunder direkte lede minimum et stort / komplekst prosjekt i gjennomføringsfasen. I dette ligger også – på vegne av Miliarium Bolig – å lede utviklingen av et av Oslos desidert mest spennende stedsutviklingsprosjekter; ‘Husebyplatået’ på Montebello.

Det er viktig at vår nye Prosjektsjef har gode lederegenskaper og både evner og har lyst til å være en mentor for flere yngre dyktige kollegaer. Prosjektsjefen vil rapportere til viseadministrerende direktør.

I rollen ligger et overordnet prosjektlederansvar for prosjekter i gjennomføringsfasen, herunder bl.a. konseptutvikling, prosjektøkonomi, prosjektorganisering, fremdriftsoppfølging, kontrahering, koordinering og oppfølging av entreprenører og andre leverandører, samt oppfølging av boligkjøpere m.m. Prosjektsjefen vil også bistå akkvisisjonsteamet med vurderinger av byggbarhet, prosjektkostnader m.m. i nye akkvisisjonsvurderinger, samt bidra i reguleringsarbeid.

Hvorfor velge Miliarium Bolig og denne muligheten?

  • Du får ansvar for å lede et spekter av spennende prosjekter, herunder et av Oslos råeste byutviklingsprosjekter på Montebello i Oslo
  • Du får anledning til i stor grad å påvirke videreutviklingen av og veksten til et profesjonelt og lite byråkratisk drevet selskap, som har gode strukturer på plass, og som gradvis gjennom flere år har bygget opp en betydelig tomteportefølje og et solid merkenavn, bl.a. på grunn av god «track record» med tanke på gjennomførte dealer, samt kvaliteter og verdiskapning i våre prosjekter
  • Vi oppfatter at vi er sosiale, hardtarbeidende, resultatorienterte og entusiastiske. Du får ta del i et svært godt arbeids- og samarbeidsmiljø basert på sunne verdier kombinert med en «can do attitude»
  • Du får samarbeide med dyktige og sultne kollegaer i et selskap som har store planer og ambisjoner for framtiden og mange spennende prosjekter under utvikling
  • Vi har solide, pålitelige og svært ambisiøse eiere som stiller opp ved behov
  • For rette vedkommende er det gode muligheter for intern karriere i selskapet
  • Du får konkurransedyktige betingelser (fastlønn, bonus, m.v.) og mulighet til å delta i selskapets aksjeprogram rettet mot selskapets medarbeidere

Kompetanse

Kandidaten må kunne dokumentere omfattende relevant kompetanse og erfaring knyttet til prosjektleder- og bestiller-roller fra entreprenør- og/eller byggherresiden i både enklere og mer komplekse / større (bolig)prosjekter. Gjennomføringsfasen er hovedfokus, men det vil også være positivt med erfaring fra reguleringsarbeid / tidligfasearbeid.

Utdannelse

Utdannelse er ikke avgjørende. Alt annet likt er teknisk utdannelsesbakgrunn ønskelig. Utdannelse innen økonomi og/eller eiendomsutvikling er også interessant. Mye relevant erfaring kan kompensere for begrenset (relevant) utdannelse.

Erfaringsbakgrunn/ kompetanse

Vi forventer mange års bred og dyp relevant prosjektledererfaring med gode resultater. Aktuelle kandidater bør i hovedsak ha betydelig erfaring fra/ kompetanse på de fleste av følgende områder:

  • Prosjektering/ planlegging – tidlig fase (utvikling)
  • Bygging
  • Prosjektledelse
  • Økonomi/ marked/kreativitet:
  • Forhandlinger, samt kontraktsinngåelse og -oppfølging overfor entreprenører og rådgivere

Miliarium Bolig er på jakt etter en ambisiøs, selvstendig og inkluderende Prosjektsjef med kremmerånd, som har interesse og forståelse for både helhet og detaljer og som evner å skape ekstraordinære verdier innen eiendomsutvikling med fokus på bolig. Vi søker kandidater med følgende egenskaper:

  • Teamorientert / gode samarbeidsevner og vilje til å utvikle gode relasjoner både internt og eksternt
  • Beslutnings- og gjennomføringsevne
  • Høy arbeidskapasitet og evne til å holde mange baller i luften
  • Løsningsorientert og gjennomslagskraft
  • Kommersielt anlagt
  • Ansvarsfull
  • Pålitelig
  • Grundig
  • Kunde- og markedsorientert
  • Samfunns- og markedsforståelse, herunder interesse for trender i boligmarkedet
  • Energi, positivitet og godt humør

Vi ser etter en helhetsorientert og allsidig person, som raskt kan identifisere seg med kulturen i Miliarium Bolig og ta eierskap til stillingen og utvikle seg videre i Miliarium Bolig.

For spørsmål eller ytterligere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med en av våre rådgivere i Hartmark Executive Search, Petter Endsjø tlf. 908 33 050 eller Sondre Trønnes tlf. 901 07 296.

Søk stilling

Vis flere stillinger: