Eirik Skarstad-Knudsen. Foto: Conceptor

Eirik Skarstad-Knudsen blir utviklingsdirektør i Conceptor

Conceptor Eiendom AS, et heleid datterselskap av Conceptor AS, styrker staben med Eirik Skarstad-Knudsen som påtroppende utviklingsdirektør.

Skarstad-Knudsen skal bidra til å fokusere ytterligere på nye utviklingsprosjekter og videreutvikling av konsernets eiendomsportefølje.

– Vi vil vokse i årene fremover og er fokusert på verdiutvikling av våre investeringer og vår balanse. Å få Eirik Skarstad-Knudsen på laget blir veldig bra. Han har nettopp den bakgrunn og erfaring vi trenger, sier Ronnie Egeland som er administrerende direktør i Conceptor AS i en pressemelding.

Eirik Skarstad-Knudsen (33) kommer fra stillingen som eiendomssjef i Wahl Eiendom AS, et selskap hvor han har vært ansatt i ni år. Skarstad-Knudsen er utdannet ved Copenhagen Business School, er gift, bosatt i Oslo, og oppvokst på Konnerud ved Drammen. Han tiltrer stillingen i Conceptor Eiendom AS 1. desember.

– Eiendomsutvikling har alltid engasjert meg. Jeg motiveres av prosessen fra ide til avtale, å se verdiskapning bli realisert. Min rolle som byggherrerepresentant har gitt meg dyptgående kunnskap om verdien av samarbeid i ulike prosjektgrupper, samt viktigheten av samhandling mellom mennesker i de forskjellige posisjonene. Årene i Wahl Eiendom AS har gitt meg muligheten til å jobbe med diversifiserte arbeidsoppgaver og tiden er nå moden for å spisse kompetansen. Nå gleder jeg meg til å brette opp ermene i Conceptor, sier Eirik Skarstad-Knudsen i meldingen.