Senior rådgiver elektro, sykehusbygg

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 17 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist22.01.2021

Vi søker erfaren elektroingeniør med sykehuskompetanse.

Er du på jakt etter nye utfordringer? Bli med når vi skal utforme fremtidens sykehusbygg! I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere i spennende og utfordrende prosjekter som er med på å forme fremtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren alltid tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Sykehusbygg er et av Swecos prioriterte satsingsområder. De siste årene har vi vært involvert i utviklingen av blant annet Haugesund sykehus, Diakonhjemmet, Lovisenberg, Haukeland, Stavanger Universitetssjukehus, PET-senteret i Tromsø og proton-senteret på Radiumhospitalet. Vi har også hatt prosjekter for Akershus Universitetssykehus, Bærum sykehus og Oslo universitetssykehus. nå har vi vunnet ett av Norges største sykehusprosjekter, og vi ønsker å engasjere deg i dette nyskapende oppdraget. I Sweco får du muligheten til å sette ditt preg på fremtidens løsninger sammen med dyktige og hyggelige kolleger. Vi ser etter deg som har gode analytiske evner, tar ansvar og viser initiativ, deler kunnskap og kan være en god støttespiller for andre.

Hos oss vil du utvikle deg. Som seniorrådgiver elektro får du sette ditt preg på dette prosjektet som du vil være engasjert i over lenger tid. Senere vil du få jobbe som fagansvarlig eller fagressurs i andre sykehusoppdrag og spennende prosjekter. Du vil få anledning til å bygge gode relasjoner til kunder og kollegaer, i et sterkt faglig miljø. Med engasjement, spisskompetanse og faglig trygghet har du et utmerket utgangspunkt for å være en god støtte for teamet, slik at vi sammen kan hjelpe våre kunder med å finne de beste løsningene for fremtidens sykehusbygg.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter

  • Rådgivning, prosjektering, utredning og modellering innen elektrofaget.
  • Jobbe godt i tverrfaglige team og bidra til gode tverrfaglige løsninger.
  • Løse sammensatte oppgaver innenfor eget område i prosjekter, og bidra med kreative og bærekraftige forretningsmessige løsninger.

Dette kan du

  • Du er sivilingeniør eller ingeniør innen relevant fagområde.
  • Du har minimum seks års erfaring fra arbeid med sykehusbygg.
  • Du har god kompetanse i bruk av relevante IT-verktøy.
  • Du deler kunnskap og erfaring aktivt og driver prosesser fremover.
  • Du er positiv og interessert i å lære nye ting.

Søknader vurderes fortløpende.

Kontaktpersoner:

Siv Hilde Bjørkkjær

Avdelingsleder Tekniske Installasjoner

92089150

siv.hilde.bjorkkjaer@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: