Rådgivere Ytre miljø

Franzefoss AS leverer pukk og gjenvinningstjenester gjennom datterselskapene Franzefoss Pukk AS og Franzefoss Gjenvinning AS. Vi er en av landets ledende bedrifter innen våre segment, og er stadig på jakt etter nye, dyktige medarbeidere.

Du må trives med å skape resultat via andre, og sørge for at våre omgivelser opplever oss som, og kjenner oss igjen gjennom vår visjon: Samfunnets Beste Valg!

Les gjerne mer om oss på: www.franzefoss.no, og følg oss på LinkedIn og Facebook.

FirmaFranzefoss
FylkeViken
StedRud
Søknadsfrist06.12.2020

Er du kompetent og selvgående, og ønsker å bidra til et digitalt tilrettelagt- og bærekraftig ytre miljø arbeid?

BLI EN DEL AV ET SOLID OG SAMFUNNSENGASJERT KONSERN

Rådgivere ytre miljø

Selskapet er inne i en spennende tid der vi profesjonaliserer og effektiviserer store deler av selskapet. I den forbindelse styrker vi vårt Ytre miljø område med to nye stillinger som vil rapportere til bærekraft- og utviklingssjef. Du blir en del av konsernets avdeling Bærekraft og utvikling og vil jobbe tett med din kollega innen ytre miljø, ledere og nøkkelpersonell i Franzefoss Pukk AS og Franzefoss Gjenvinning AS.

Som rådgiver ytre miljø får du en viktig nøkkelrolle, du skal bidra til å bygge et kompetansemiljø innen fagområdet som blir verdiskapende for våre ledere og ansatte. Du vil effektivisere arbeid innen ytre miljø ved å utvikle arbeidsmetoder og verktøy, automatisere og digitalisere. Du vil støtte- og være en utførende kapasitet for lederne i de operative enhetene, og bidra til å systematisk bygge opp kompetanse på ytre miljø hos lederteam på alle anlegg. Som et team på to rådgivere ytre miljø vil dere ha stor påvirkningskraft i hele selskapet.

For å lykkes i rollen må du trives i god samhandling med andre, være teknologi- og løsningsklok, og alltid sikre effektive system for vårt ytre miljø arbeid. Du må evne å tilegne deg og oppdatere din faglige kompetanse. Du må også ha innsikt i ISO- og myndighetskrav, omsette dette i effektive tekniske løsninger der muligheter, endringer og forenklinger sikres. Dette gjør du med høy service og drivende interesse, i tett samarbeid med eget team og øvrig organisasjon.

Dine ansvarsområder vil være:

  • Bidra til å utvikle- og effektivisere ytre miljøarbeidet, og sikre verdiskapende leveringer til selskapets ledelse og ledere
  • Ansvarlig for automatisering og effektiv tilrettelegging av ytre miljøarbeid
  • Støtte anleggssjefer og ledelse i Franzefoss i å ivareta sitt ytre miljøansvar ved å være en operativ bidragsyter
  • Ivareta ISO 14001 krav og myndighetskrav, og sikre at selskapet er oppdatert på endringer og hvilke muligheter og forenklinger dette gir Franzefoss
  • Bidra til å bygge opp organisasjonsenheten Bærekraft og utvikling som skal sikre kommersielle muligheter, risikoområder og påvirkning

Vi ser etter deg som ønsker å arbeide med ytre miljø og digitalisering, og å utvikle deg innen fagfeltet. Du skaper gode brukeropplevelser gjennom system og utvikling, tar initiativ og er meget effektiv, nøyaktig og systematisk. Du har høyere utdannelse fortrinnsvis innen kjemi, relevant arbeidserfaring og kunnskap om ytre miljø, pedagogiske evner og digital forståelse. Du evner å utfordre- og utvikle eksisterende system og arbeidsprosesser, har svært god Excel- og systemforståelse, og skaper resultat gjennom god kommunikasjon og samhandling med våre ansatte.

Hvorfor Franzefoss?

Vi er en solid arbeidsgiver som verdsetter kloke og engasjerte medarbeidere, til det beste for selskapet. Vi ønsker at våre ansatte skal få muligheter til utvikling og vekst. Her kan du påvirke din egen hverdag, og du får være med i et selskap- og i en avdeling under utvikling. Vi har et åpent og ærlig arbeidsmiljø, konkurransedyktig lønn, samt meget gode forsikring- og pensjonsvilkår.

Søknadsadministrasjon

Jefferson Wells bistår Franzefoss AS i rekrutteringsprosessen og håndterer alle henvendelser på vegne av dem. Registrer din CV og søk på stillingen på www.jeffersonwells.no. Det er en fordel om du legger ved motivasjonsbrev eller søknadstekst.

Søknadsfrist: Snarest, og innen 6. desember. Aktuelle søkere vil bli kontaktet fortløpende.

Arbeidssted: Olav Ingstads vei 5, 1351 Rud.

Spørsmål? Ta gjerne kontakt med Jefferson Wells ved Anette Moen, mobil +47 930 09 353 / epost: anette.moen@jeffersonwells.no eller Steinar Instefjord, mobil +47 948 57 202 / epost: steinar.instefjord@jeffersonwells.no

Franzefoss AS har som visjon å være samfunnets beste valg. Våre kunder skal oppleve Franzefoss som en trygg samarbeidspartner som leverer varer og tjenester til avtalt tid, kvalitet og pris. Vi skal ta våre naboer på alvor, og på best mulig måte avklare forventninger og redusere de belastningene vår virksomhet medfører. Vi skal være samfunnets beste valg for våre ansatte gjennom å være en trygg og sikker arbeidsplass som er inkluderende og kompetansehevende.

Søk stilling

Vis flere stillinger: