Daglig leder

Røroshytta er en landsdekkende leverandør av lafta tømmerhytter og -hus. Vi ble etablert på starten av 1960-tallet, og har i dag 11 ansatte og en omsetning på 30 MNOK. Vi ser for oss et betydelig vekstpotensial i de kommende årene. Røroshytta har sin arkitektoniske forankring i området rundt Røros. Denne arven stiller høye krav til oss. I vakre, men værharde omgivelser har folk levd i hus av solid Rørostømmer i mange generasjoner. Vi leverer laftekvalitet av ypperste sort, og kombinerer gamle håndverkstradisjoner med nye og revolusjonerende metoder. Røroshytta er en del av Mestergruppen, et av Skandinavias største konsern innen byggevarehandel, huskjededrift for boligentreprenører og eiendomsutvikling. Mestergruppens mål er å være førstevalget for boligbyggere og byggevareforhandlere.

Mestergruppen eier de norske byggevarekjedene Byggtorget, Byggeriet, Ski Bygg og XL-BYGG med til sammen rundt 220 byggevareutsalg over hele landet, samt huskjedene Mesterhus, Systemhus, Nordbohus og Blink Hus med mer enn 300 medlemsbedrifter. Mestergruppen eier videre byggevarekjedene XL-BYGG, Bolist og Järnia i Sverige med til sammen rundt 280 byggevareutsalg. I tillegg driver konsernet eiendomsutvikling gjennom Mestergruppen Eiendom og tilbyr arkitekt- og rådgivningstjenester gjennom Mestergruppen Arkitekter. Gruppen er en av landets største hytteprodusenter, med kjente merkevarer som Saltdalshytta og Røroshytta i porteføljen samt en ledende takstol- og precut-produsent gjennom Pretre.

Mestergruppen har Ferd AS som sin største eier, men også medlemmer av de ulike kjedene utgjør en betydelig del av konsernets aksjonærer. Ferd er et familieeid investeringsselskap som satser på verdiskapende eierskap i virksomheter og finansielle investeringer.

Omsetningen til Mestergruppen er på rundt 14 milliarder kroner.

FirmaRøroshytta
FylkeTrøndelag
StedRøros
Søknadsfrist15.12.2020

Vår nåværende leder går over i annen stilling i selskapet og vi søker hans etterfølger. Vi søker en leder med gode kommunikasjons- og lederegenskaper. Du har sterkt engasjement for hytter og hyttebygging og har et ønske om å drive utviklingen av Røroshytta de nærmeste årene.

Ansvar og arbeidsoppgaver:

  • Ansvar for ledelse, utvikling og daglig drift av Røroshytta som leverandør av fritidsbygg (og boliger) i tømmer, herunder:
  1. Salgsapparat med egne selgere på Røros og på Hellerudsletta
  2. Fabrikk på Røros med produktutvikling, kundetilpasninger/omtegning, teknisk prosjektering, innkjøp, produksjon og logistikk-koordinering
  3. Lokal utførelse av stabsfunksjoner/fellestjenester mottatt gjennom Mestergruppen (Økonomi, IT, HR mm).
  4. Leveranser til sluttkunder gjennom samarbeidspartnere
  • Ansvar for utviklingen av Røroshytta sin produktportefølje, merkevare og salgskonsept
  • Ansvar og eierskap til Røroshytta sin utviklingsplan og gjennomføring av denne
  • Ansvar for å sikre mest mulig effektiv verdikjede for Røroshytta både internt og med samarbeidspartnere – fra salg til gjennomført leveranse

Ønsket bakgrunn og erfaring:

  • Utdannelse på høyskolenivå
  • Fordel med byggfaglig bakgrunn – med erfaring fra hytte- og/eller husbygging
  • Grunnleggende økonomiforståelse
  • Noe bransjeerfaring
  • Bør kunne kombinere operativt arbeid med stratetgisk utvikling
  • Ledererfaring

Personlige egenskaper som ønskes:

For å lykkes i denne stillingen må du trives i et hektisk miljø der du er tett på og jobber operativt, samtidig som du evner å jobbe strategisk og langsiktig. Du er en person som inngir tillit og bygger relasjoner til ansatte, leverandører, kunder og samarbeidspartnere. Du har integritet og evner å få folk med deg. Den rette kandidaten har gode leder- og kommunikasjonsegenskaper og trives med å lede et selskap i utvikling.

I Røroshytta får du jobbe i et solid fagmiljø og med en sterk merkevare. Selskapet har solide og langsiktige eiere og det er god tilgang på støtte og kompetanse i Mestergruppen-konsernet. Det tilbys konkurransedyktige betingelser. Arbeidssted er Røros. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Syns du dette virker spennende? Ta i så fall kontakt med en av våre rådgivere i Assessit. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Røroshytta i prosessens innledende fase.

Kontakt:

Per Kristian Øwre
Partner/Regionleder Trondheim
per.owre@assessit.no
+47 913 75565

John Holen
Seniorkonsulent
john.holen@assessit.no
+47 924 31993

Søk stilling

Vis flere stillinger: