Nyutdannet ingeniør/sivilingeniør - trafikk

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeOslo
Søknadsfrist06.12.2020

Multiconsult er et av Norges ledende miljøer innen prosjektering og rådgivning. Fellesnevneren i alle våre prosjekter er at de skal bidra til å forbedre liv, vekst og utvikling. På den måten er vi, og kanskje snart også du, med på å skape de beste løsningene for fremtiden!

Har du interesse for oppbygging og bruk av trafikkmodeller, trafikksimuleringer eller utarbeidelse av mobilitetsplaner og strategier? Eller har du kanskje lyst til å jobbe med kryssdesign, avviklingskapasitet, fremkommelighet for kollektivtrafikk og trafikksikre løsninger? Er du i tillegg nysgjerrig på hvordan det er å jobbe som rådgivende ingeniør i et av landets ledende fagmiljøer innen samferdsel - da er dette absolutt noe for deg!

Hvordan er det å jobbe med trafikk i Multiconsult?

Som nyutdannet i Multiconsult kan du forvente en bratt læringskurve med stadig nye utfordringer. Vi gir deg friheten til å lære, mestre og teste ut ditt nye yrke. Vi har i dag et svært kompetent trafikkmiljø på Skøyen i Oslo, og ønsker nå å knytte til oss flere dyktige trafikkplanleggere og trafikkteknikere som er i starten av sin karriere. Vi kan tilby deg en arbeidsplass tilrettelagt for både personlig vekst og faglig utvikling.

Som ansatt i Multiconsult får du en arbeidshverdag som sjelden er lik. En vanlig dag på jobben kan innebære alt fra kundemøter, befaringer, arbeid i prosjektgruppe på tvers av fagområder og selvstendig arbeid. Du vil få prøve deg på mange ulike oppgaver innen ditt fagområde. Du blir nok også etter hvert en skikkelig racer på aktuelle programvarer og på digital samhandling.

Innenfor trafikkfaget bruker vi en lang rekke verktøy for beregninger og analyse, eksempelvis Aimsun, Sidra, RTM (Regional transportmodell) og Crossig. Vi jobber med mobilitet, kollektivtrafikk, gange- og sykkel som er en viktig del av planleggingen. ITS og autonom trafikk er også fokusområder. Felles for alle prosjektene våre er at vi har et sterkt miljøfokus for å sikre at våre kunder får fremtidsrettede og bærekraftige trafikk- og transportløsninger.

Vi jobber med både små og store oppdrag. Blant annet er vi sentrale i utformingen av trafikksystemet i den nye fjordbyen på Lierstranda utenfor Drammen. Her har vi en kompleks situasjon med høy trafikkbelastning hvor vi skal bygge en ny by tett inntil et nytt sykehus som vil generere mer trafikk. Vi jobber både med det overordnede veinettet og det lokale veinettet i det nye byområdet. Trafikkseksjonen er også sentral i arbeidet med å belyse de trafikale utfordringene knyttet til den store næringsparken som utvikles ved Gardermoen (Gardermoen Næringspark), vi er involvert i arbeidet med Fornebubanen og vi har en viktig rolle i motorveiprosjektet E6 Kolomoen - Moelv.

Multiconsult er god på kompliserte prosjekter, og benytter vår samlede kompetanse til å finne de optimale løsningene. Trafikkfaget jobber tett opp mot andre fagområder som f.eks. analyse og strategi, arealplan og vei i alle planfaser.

I Multiconsult vil du bli en del av et miljø der alle stiller opp for hverandre, deler kunnskap og er opptatt av å gjøre hverandre gode.

Hva må til for å lykkes som rådgiver i Multiconsult?

Vi forventer ikke at du som nyutdannet skal kunne alt, men for å lykkes som rådgiver må du være nysgjerrig, lærevillig og engasjert i faget ditt. Derfor ser vi etter deg som er sulten på faglige utfordringer og som tør å kaste deg ut i det som er nytt. For å gi deg støtte fra start, vil du få en fadder som allerede har noen år med erfaring innen faget. I vår utvikling som selskap er vi ikke bare avhengig av de som har mange års erfaring, men også av ung og nytenkende kompetanse - derfor trenger vi deg som ønsker å utfordre dagens løsninger!

For å lykkes som rådgiver i Multiconsult, må du være en god støttespiller for både kollegaer og kunder. I Multiconsult verdsetter vi relasjonskompetanse på lik linje med faglig kompetanse og vi tror at fremtidens rådgiver er like dyktige med kommunikasjon og samarbeid som i fag.

Vi har noe helt unikt å tilby deg!

Multiconsult ønsker å tilby deg som nyutdannet en plattform der du får muligheten til å utvikle deg som rådgiver. Du kan forvente å bli en del av et miljø som ønsker at du skal lykkes, og som stiller opp for deg underveis. Vi er opptatt av trivsel og tilbyr en rekke sosiale aktiviteter, treningstilbud, bedriftslag og firmaturer for å skape et godt arbeidsmiljø.

Er du klar for å starte din karriere hos oss? Send oss din søknad i dag!

Vi behandler søknader fortløpende. For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Seksjonsleder Trafikk, Jan Espen Lie Tennvann, tlf 92231344 eller mail jan.espen.tennvann@multiconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: