Bas/maskinfører

Mesta får folk trygt fram. Sammen jobber 1600 ansatte hver eneste dag, hele året, for å holde Norge åpent. Mesta omsetter for over 4 milliarder kroner årlig og vår kjernekompetanse er knyttet til arbeid langs vei og bane. Les mer: www.mesta.no

FirmaMesta
FylkeMøre og Romsdal
StedÅlesund
Søknadsfrist03.12.2020

Mesta Anlegg og spesialproduksjon er på jobb hver dag for å løse komplekse, tverrfaglige anleggsprosjekter - og svært spesialiserte oppdrag. Vi utfører alle typer anleggsarbeid inkludert veianlegg, sjøanlegg, vann- og avløp, sprenging, kraftforsyning, jernbane og grunnarbeid. Vår avdeling på Sunnmøre søker nå etter bas/maskinfører med kompetanse innen anleggsarbeid. Oppmøtestedet ditt vil primært være i Ålesund/Sunnmøre, og reising må påregnes.

Som bas/maskinfører vil arbeidsoppgavene dine være varierte. Du vil primært kjøre gravemaskin, men vil også bistå med alt innen anlegg- og grunnarbeid. Du vil jobbe tett sammen med anleggslederen og de andre i laget for å planlegge og utføre de prosjektene som du har ansvaret for.

Hvem er vår nye bas/maskinfører?

Det er viktig at du har erfaring som bas, har jobbet med anlegg og har maskinførerbevis. Det vil telle positivt hvis du også har ADK1-sertfikat.

Vår nye bas/maskinfører må kunne jobbe selvstendig. Du må være strukturert, god på å planlegge arbeidet og løsningsorientert. Samarbeid og kommunikasjon er en viktig del av rollen. Du må derfor være lett å samarbeide med og ha gode norskkunnskaper. Dersom du også takler hektiske perioder og i er glad i fysisk arbeid er du akkurat den vi søker etter.

Hvorfor skal du jobbe i Mesta?

Arbeidshverdagen kjennetegnes av høyt tempo, samarbeid og stor endringsvilje. Hos oss får du konkurransedyktig lønn og svært gode pensjons- og forsikringsordninger. Som bas/fagarbeider vil du bli en viktig brikke i et arbeidet med å holde infrastrukturen i gang; et samfunnskritisk oppdrag.

Hvordan søke?

For å søke laster du opp din CV. Deretter svarer du på noen spørsmål som er relevant for stillingen. I Mesta gjennomfører vi en objektiv utvelgelse, og bruker derfor utvalgsspørsmål i stedet for søknadsbrev.

Er du nysgjerrig og vil vite mer om stillingen? Ta kontakt med anleggsleder Annie Jensen på tlf 97 41 46 25.

Søk stilling

Vis flere stillinger: