Vi søker rådgivere til geomatikk-satsing

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeFlere fylker
StedOslo, Viken, Bergen, Trondheim
Søknadsfrist10.12.2020

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Etterspørselen etter geomatikktjenester øker, og i Sweco satser vi på geomatikk for å kunne tilby våre kunder Norges fremste faglige rådgivermiljø. Nå søker vi geomatikere som kan styrke fagfeltet i Sweco og bidra til at samarbeidet med byggherrer og entreprenører ivaretas på en forbilledlig måte i våre leveranser. Du vil inngå i et landsdekkende fagnettverk sammen med våre øvrige geomatikere. Vi ønsker primært nye rådgivere som kan arbeide i Oslo, Viken, Bergen eller Trondheim, men vi kan også vurdere andre kontorsteder. Du vil bli tilknyttet en regional gruppe i den landsdelen du har kontorsted.

Hos oss vil du utvikle deg. Sweco er i dag involvert i store prosjekter innen vei, bane, bygg og konstruksjoner som stiller store krav til våre geomatikkleveranser. Det handler om å levere avtalt kvalitet til riktig tid og kostnad, men også om å styrke fagfeltet i organisasjonen. Dette krever evne til å ta initiativ og vise ansvar, og vilje til kunnskapsdeling som legger til rette for konstruktivt samarbeid. Du får også en viktig jobb med å bidra til å utvikle kundeporteføljen og vil møte nok av faglige utfordringer som gjør jobben din spennende og meningsfylt. Du blir en viktig ressurs i Swecos satsing på teknologiutvikling og digitalisering, og du får tilgang til topp moderne teknologi og utstyr.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

  • Du utarbeider og kvalitetssikrer grunnlagsdata, stikningsdata og andre leveranser i Sweco sin prosjektportefølje.
  • Du har ansvar for kunder, alene eller sammen med andre i Sweco.
  • Du har kundekontakt og bidrar aktivt til nysalg og mersalg av eget og andres område.
  • Du løser sammensatte oppgaver innenfor eget område i prosjekter, og bidra med kreative, bærekraftige, forretningsmessige løsninger innenfor eget område.
  • Du bidrar til å få yngre medarbeidere inn i prosjekter, deler kunnskap aktivt, og gir faglig oppfølging og støtte til kolleger som ikke kjenner så godt til geomatikkfaget.

Dette kan du

  • Du har en bachelor eller master innenfor landmåling, tekniske fag eller relevante ingeniørstudier.
  • Du har arbeidet i flere år med bearbeiding av grunnlagsdata, oppfølgning av anleggsarbeid og kvalitetssikring av dataflyt i anleggsprosjekter.
  • Du forstår godt entreprenører og byggherrers behov i både små og store utbyggingsprosjekter.
  • Du har erfaring med modellbaserte prosjekter og god kjennskap til relevante prosjekteringsverktøy som Nova Point og Gemini Terreng.

Søknader vurderes fortløpende.

Kontaktpersoner:

Mads Solberg Eriksen

Avdelingsleder Trondheim

+47 481 58 306

mads.eriksen@sweco.no

Trond Erling Vindenes

Leder

+47 908 79 934

trond.erling.vindenes@sweco.no

Søk stilling