Direktør for sikkerhetsrådgiving i HRP, Carl Axel Hagen har fått med seg Sean Armana (t.h.) som direktør for Informasjon og Cybersikkerhet. Foto: HRP

Armana ny direktør for cybersikkerhet i HRP

Sean Armana er ansatt som direktør for Informasjon og Cybersikkerhet i HRP.

Han kommer fra stillingen som Country Manager for Cyber Security Services i TietoEvry. Sikkerhet, både fysisk og digitalt, er et satsingsområde for HRP, og Armana skal lede et av hovedområdene; informasjon og cybersikkerhet, skriver HRP i en pressemelding.

- Med Sean Armana har vi fått den vi ønsket i stillingen. Han har 20 års erfaring med Informasjon og Cybersikkerhet fra Forsvaret, Hewlett Packard og SopraSteria, sier direktør for sikkerhetssatsingen i HRP, direktør for sikkerhetsrådgiving Carl-Axel Hagen i meldingen.

Armana sier at for eksempel åpningen av 5G-nettet gjør at vi står foran en ny dataeksplosjon i årene som kommer.

- Vi vil se at kompleksiteten i utviklingen av smarte bygg, og samfunnet generelt, øker betraktelig. Vi får en utvikling der data blir like viktig som strøm, varme og vann. Vår oppgave er å beskytte dataene tilstrekkelig mot angrep både fra internett og ikke minst angrep fra innsiden. Datasikkerhet vil bli like viktig og naturlig å tenke på som fysisk sikring i et moderne bygg, og gir eierne mulighet for å ta gode datadrevne valg, sier Armana.