Konserncontroller

GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner med ekspertise innen ventilasjon, elektro, rør, sikkerhet, byggautomasjon, kulde og energi. Våre mer enn 3300 medarbeidere i Norge, Sverige og Danmark tar hånd om alt av teknikk i bygg, fra prosjektutvikling og installasjon til drift og vedlikehold. GK Gruppen omsetter for ca. 6 milliarder kroner.

FirmaGK Gruppen
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vi ser etter en forretningsorientert og strategisk konserncontroller som har interesse og forståelse for driften og som aktivt vil bidra til utvikling av selskapet, samt skape resultater. Stillingen rapporterer til konserndirektør finans & IT (CFO) og vil jobbe tett med forretningsenhetene og lederne i de skandinaviske landene.

Sentrale arbeidsoppgaver inkluderer blant annet å utarbeide økonomiske analyser, følge opp og analysere driften i de operative enhetene, samt utarbeide analyser for forbedringsarbeid og investeringer. I tillegg kommer oppgaver som utarbeidelse av konsolidert månedsrapport til konsernets ledelse og styre, samt deltagelse i arbeidet med prognose og budsjett for konsernet. Du vil også være involvert i interne forbedringsprosjekter knyttet til økonomifunksjonen, samt videreutvikling av rutiner og prosesser.

Vi ser etter en analytisk person, gjerne med erfaring fra en prosjektorientert virksomhet. Du er selvdreven og god til å prioritere og evner å håndtere ulike oppgaver parallelt. Du har en forretningsorientert legning, evner å samarbeide og kommunisere både nasjonalt og i de skandinaviske landene.

Vi forutsetter høyere relevant utdanning på mastergrad nivå, minimum 5 års arbeidserfaring og gjerne erfaring fra tilsvarende rolle i et større selskap/ konsern. Du har solide Excel-ferdigheter, god regnskapsforståelse og trives med bruk og utvikling av IT-systemer.

Ønsker du mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med konserndirektør finans & IT i GK Gruppen, Toril Marie Ås, mobil: +47 957 01 071 eller Arne Gunnar Dokken i Amrop Delphi, mobil: + 47 900 46 689.

Søk stilling

Vis flere stillinger: