Avdelingsleder VVS

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfrist29.11.2020

Vil du bli leder for det ledende VVS-rådgiver miljøet på vestlandet?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Sweco jobber for våre etterkommere, vi streber etter å skape en bærekraftig utvikling av samfunnet. Dette må skje i tett samarbeid med våre oppdragsgivere. Derfor er våre medarbeidere imøtekommende, faglig dyktige og engasjerte i våre prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I Sweco Bergen ser vi nå etter en visjonær og strategisk avdelingsleder som vil bidra til å styrke vår posisjon og lønnsomhet i VVS-markedet. Du vil lede en avdeling med totalt 40 medarbeidere fordelt på tre VVS-grupper og én energi-gruppe. VVS-miljøet er et av landets sterkeste og har en ledende posisjon i Bergen. I dette miljøet inngår også en energigruppe med spesialkompetanse innen bærekraft rettet mot miljø og klima. Din viktigste rolle blir å jobbe strategisk med utvikling av avdelingen, skape lønnsomhet i prosjekter og få medarbeidere til å utvikles og trives i sitt arbeid. Du er leder for et team på fire gruppeledere. Du blir også en del av lederteamet i region Bygg Bergen, der du aktivt deltar i den strategiske utviklingen av regionen.

Hos oss vil du utvikle deg. Som avdelingsleder får du anledning til å utvikle ambisiøse og realistiske forretningsvisjoner. Disse omsetter du til gjennomførbare strategier som skaper vekst og lønnsomhet. Du staker ut kursen for dine ledere og medarbeidere og er den stabile og inspirerende støtten de kan stole på for å nå målene de jobber mot. Stillingen innebærer også mye utadrettet virksomhet i ulike fora. Det vil gi deg mulighet til å pleie og utvide kontaktnettet ditt, slik at du lykkes med å skape oppmerksomhet om Sweco og våre tjenester.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

  • Du inspirerer, motiverer og legger til rette for å utvikle avdelingens ledere og medarbeidere.
  • Du jobber målrettet for å sikre oss sunn vekst, følger opp kunder og er tett på markedet.
  • Du ivaretar daglig drift av virksomheten i regionen.
  • Du har ansvar for økonomistyring.
  • Du gjør deg synlig blant kunder og markedsaktører, deltar i relevante fora, bygger gode relasjoner og nettverk, og bidrar til å styrke fagmiljøet.
  • Du sørger for tett samarbeid med andre fag innen Tekniske Installasjoner, både i Bergen og i resten av Sweco.

Dette kan du

  • Du har en bachelor eller master innenfor relevant fagområde.
  • Du har fortrinnsvis formell prosjektlederutdanning.
  • Du stiller sterkt hvis du kan dokumentere resultater gjennom lønnsom vekst, gode prosjektleveranser, medarbeiderutvikling og kundetilfredshet.
  • Du vet hva som skal til for å styre prosjekter i mål med økonomisk suksess.
  • Du forstår totalentreprise.
  • Det er en fordel om du har nettverk i bransjen og vet å nyttiggjøre seg av disse relasjonene.
  • Du er en dreven bruker av relevante IT-verktøy

Vi vurderer søknader fortløpende.

Kontaktpersoner:

Kjell Einar Knutsen

Regionleder Bergen

901 25 569

kjell.einar.knutsen@sweco.no

Terje Schutz Pettersen

Avdelingsleder

959 29 877

Søk stilling

Vis flere stillinger: